.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

γιατί τα ΄σκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά

Αντιγράφω από χτεσινή ανάρτηση του aekvoice.gr. Το κάνω γιατί το φόβο που έχει ο κορυφαίος ηθοποιός, τον είχε ή έχει όλη η Ελλάδα. Το τελευταίο διάστημα όμως, συναντώ καθημερινά το φόβο στην πόλη μας κυρίως από άλλη αιτία… Και ασφαλώς δεν ξεχνώ τι τράβηξαν οι 131, ο Δήμαρχος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι που δήλωναν αντίθετοι με τα σχέδια Γρανίτσα, από φανατικούς της ΑΕΚ. Δεν είναι ανάγκη να γράφει το μπλουζάκι Χρυσή Αυγή, για να έχει κάποιος φασιστική συμπεριφορά…

«Χρυσή Αυγή» εναντίον Βουτσά! 
Σε αντιπαράθεση με τον Κώστα Βουτσά αποφάσισε να έρθει ο βουλευτής της «Χρυσής Αυγής», Ηλίας Παναγιώταρος, μετά την τοποθέτηση του γνωστού ηθοποιού για το κόμμα.

Ο γνωστός ηθοποιός ήταν καλεσμένος το Σάββατο στην εκπομπή «Ο κόσμος ανάποδα» και όταν ρωτήθηκε για την Χρυσή Αυγή με αρκετά εύσχημο τρόπο είπε αυτά που ήθελε για το πολιτικό αυτό κόμμα.

«Δε θέλω να πω τίποτα για την Χρυσή Αυγή γιατί φοβάμαι. Φοβάμαι μη με δείρουν, φοβάμαι μη μου σπάσουν το σπίτι, φοβάμαι μη με κάψουν, γι' αυτό δεν μιλάω εναντίον της Χρυσής Αυγής. Άμα πω κάτι εναντίον της υπάρχει κίνδυνος να με δείρουν, να με σφάξουν, να με κάψουν, να δείρουν τη γυναίκα μου, τα παιδιά μου. Γι' αυτό δεν λέω ποτέ κακό για την Χρυσή Αυγή, το' πιασες;», είπε ο Κ. Βουτσάς και αυτή η δήλωση εξαγρίωσε τον Ηλία Παναγιώταρο.

Τι έκανε λοιπόν ως... αντίποινα; Ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook μια φωτογραφία του ηθοποιού που τσουγκρίζει πασχαλινά αυγά με τον δικτάτορα Παπαδόπουλο.
«Κώστα Βουτσά... Εκτός από τα γραπτά μένουν και οι... φωτογραφίες», σχολίασε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής και συνόδευσε τη φωτογραφία γράφοντας τα εξής:
«Καλεσμένος στην εκπομπή της Σοφίας Τσίπα "Ο κόσμος ανάποδα", στον ΣΚΑΪ, ήταν το βράδυ του Σαββάτου ο γνωστός ηθοποιός Κώστας Βουτσάς, ο οποίος αφού πρώτα παρέδωσε στην οικοδέσποινα της εκπομπής μάθημα στο... παπατζηλίκι, κάνοντας κόλπα με τράπουλες, μίλησε για την "κακιά χούντα" που "καταπίεζε το λαό και τη νεολαία" και την Χρυσή Αυγή (λόγω της... ημέρας, παραμονές του Πολυτεχνείου). Ιδού οι... τρομαγμένες δηλώσεις του: "Φοβάμαι τη Χρυσή Αυγή. Δεν μιλάω γι' αυτή. Μπορεί να με δείρουν, να με σφάξουν, να με κάψουν, να μου δείρουν τη γυναίκα και τα παιδιά μου". Απορία: ποιος είναι αυτός που σκύβει μπροστά στον αείμνηστο Γ. Παπαδόπουλο τις εποχές της παντοδυναμίας του; Ο Κώστας Βουτσάς ή κάποιος... σωσίας του"; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου