.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ του Υποψηφίου Δημάρχου ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΟΝΤΟΥ



Διαπιστώνοντας την δύσκολη θέση που βρίσκεται η πόλη μας και ξέροντας το βάρος της ευθύνης που αναλαμβάνω, ανακοινώνω ότι θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος στις επόμενες δημοτικές εκλογές, επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης «ΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ».
Συμμεριζόμαστε τον προβληματισμό όλων σας για την επόμενη ημέρα του Δήμου μας. Κατανοούμε ότι η κοινωνική πολιτική υπέρ των ευπαθέστερων συμπολιτών μας πρέπει να είναι πρώτη στο πρόγραμμα της νέας Δημοτικής Αρχής.
Αισθανόμαστε την ανάγκη να στηρίξουμε τους επαγγελματίες της πόλης μας, που δίνουν καθημερινά σκληρό αγώνα, για να την κρατήσουν ζωντανή. Εκκρεμούν σοβαρότατα ζητήματα όπως το γήπεδο της ΑΕΚ, που πρέπει να επιστρέψει στην φυσική της έδρα. Η αναζωογόνηση του Άλσους μας, η αξιοποίηση της MAVA κ.α.
Τα σχολεία μας, ο εθελοντισμός και η υγεία, πρέπει να έχουν άμεση προτεραιότητα. Η καθαριότητα και η προστασία του πρασίνου πρέπει να ξαναγίνουν τα πρώτα δείγματα του πολιτισμού μας. Ο πολιτισμός μας πρέπει να προάγεται μέσα από την ενίσχυση των τοπικών πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων.
Σήμερα περισσότερο από ποτέ η Κοινωφελής Επιχείρηση, οι Παιδικοί Σταθμοί και τα ΚΑΠΗ χρειάζονται αντιμετώπιση με μεγάλη υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα. Περίσσεψαν στα τοπικά μας δρώμενα, οι στείρες αντιπαραθέσεις, ο παλαιοκομματισμός, ο λαϊκισμός και η υποσχεσιολογία.
Η απόφασή μας είναι να εκτεθούμε στην κρίση σας, ως η νέα ανεξάρτητη δημοτική παράταξη «ΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ» χωρίς τρισδιάστατες τοποθετήσεις στις επόμενες εκλογές του Μαΐου του 2014 και να διεκδικήσουμε την τιμή να μπορέσουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας, στην πόλη που γεννηθήκαμε και ανδρωθήκαμε.
Επιβεβαιώνουμε την ακλόνητη βούλησή μας να αγωνιστούμε με μοναδικό κίνητρο την αγάπη για την πρόοδο της Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας.
Χωρίς καμία πολιτική στήριξη, με ανεξάρτητη σκέψη, γυρνώντας την πλάτη στον παρωχημένο κομματισμό.
Στο ψηφοδέλτιό μας θα εναρμονίζονται γόνιμα η εμπειρία των παλαιών και η καινοτόμος διάθεση των νέων. Θα επιδιώξουμε έναν προεκλογικό αγώνα, μέσα σε κλίμα ευθύνης, αξιοπρέπειας και ειλικρίνειας, με απόλυτο σεβασμό στις δημοκρατικές διαδικασίες και τους θεσμούς.
Θα απέχουμε από μικροπολιτικές τακτικές, ψηφοθηρικές μεθοδεύσεις και άγονες αντιπαραθέσεις. Δε θα απαντάμε στη λασπολογία, τη συκοφαντία, την ανώνυμη ψευδολογία και τις κακόβουλες προκλήσεις.
Υποσχόμαστε ότι θα πολιτευτούμε με τόλμη, δυναμισμό και παρρησία, χωρίς μηδενιστική διάθεση, και θεωρίες «καμένης γης», που δεν τις ανέχεται πια ο σκεπτόμενος πολίτης.
Έχουμε το θάρρος να αναγνωρίζουμε σημαντικά έργα που έχουν γίνει όλα αυτά τα χρόνια στην πόλη μας, αλλά και να συζητήσουμε εποικοδομητικές προτάσεις και θέσεις για το μέλλον της.
Δεσμευόμαστε ότι το πρόγραμμα του συνδυασμού μας, θα είναι σύγχρονο, ρεαλιστικό, υπεύθυνο και αποτελεσματικό, θα είναι επικεντρωμένο στο να δημιουργήσουμε με εργατικότητα, διαφάνεια και εντιμότητα τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για την πόλη και τα παιδιά μας.
Ο λόγος μας θα είναι πάντα ξεκάθαρος και ουσιαστικός χωρίς ρητορικές ακροβασίες. Τα έργα μας θα είναι προϊόν μελέτης και σκληρής δουλειάς πάντα με πνεύμα συλλογικότητας, συνεργασίας και προσφοράς.
Διεκδικούμε την αποδοχή και την εμπιστοσύνη σας αλλά ζητούμε τον διαρκή έλεγχό σας, ώστε να οδηγήσουμε σε ουσιαστική ανανέωση την πόλη μας.
Με γνωρίζετε πολύ καλά και σας γνωρίζω επίσης πολλά χρόνια. ΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ, πορευόμαστε μαζί, βιώνοντας τις χαρές, τις ελλείψεις και τα αρνητικά της αγαπημένης, όμορφης πόλης μας.
Σ’ αυτή τη δύσκολη εποχή ζητώ την ψήφο και την εμπιστοσύνη σας.

Ζούμε μαζί
Προχωράμε μαζί
Θα νικήσουμε μαζί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου