.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Όταν εμείς... ροχαλίζουμε, κάποιοι... προετοιμάζουν το μέλλον μας.

Δεν χάνει ούτε ...λεπτό!

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα συναντηθεί σήμερα με τον υπουργό περιβάλλοντος, Γιάννη Μανιάτη, για να τρέξει τα θέματα του γηπέδου.



Στο γεγονός ότι οι άνθρωποι που τρέχουν το πρότζεκτ του γηπέδου της ΑΕΚ δεν αφήνουν ούτε ...λεπτό να πάει χαμένο και εντείνουν τις επαφές για την πραγματοποίηση του ονείρου, στέκεται σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Sportday με αφορμή την επίσκεψη του Δημήτρη Μελισσανίδη στο Υποργείο Περιβάλλοντος που είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Τρίτης.
Λεπτό δεν αφήνει να περάσει ανεκμετάλλευτο ο Δημήτρης  Μελισσανίδης, σε ό,τι έχει να κάνει με την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ. Ο «τίγρης», στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε αμέσως μετά την παρουσίαση του γηπέδου, είχε τονίσει πως δεν μπορεί να θέσει χρονοδιάγραμμα για την έναρξη των εργασιών, όμως είναι ο πρώτος που θέλει να δει τις μπουλντόζες μέσα στο οικόπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.
Και φυσικά δεν πρόκειται για λόγια του... αέρα. Ο ηγέτης της «Ενωσης» σε λιγότερο από μία εβδομάδα έχει νέα συνάντηση με τους κρατικούς φορείς (μετά τον περιφερειάρχη, Γιάννη Σγουρό) και αυτή τη φορά θα γίνει παρουσία και του Θανάση Κυρατσού (αρχιτέκτονα του έργου), ενώ το «παρών» θα δώσει και ο Δημήτρης Ανδριόπουλος (project manager). Η επίσκεψη θα γίνει στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και η συζήτηση θα γίνει με τον υπουργό, Γιάννη Μανιάτη.

πηγή: aekvoice.gr
Δεν χάνει ούτε ...λεπτό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου