.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Γήπεδο ΑΕΚ. Σίγουρα μιλάμε για νομιμότητα;



Αν αληθεύουν αυτά που φτάνουν στα αυτιά μου, τα σχέδια του νέου γηπέδου υπερβαίνουν τα όρια του οικοπέδου της ΑΕΚ, και φτάνουν εκεί που ήταν το σχέδιο Γρανίτσα! Ο συντελεστής δόμησης και ο συντελεστής κάλυψης απογειώνονται επίσης στα επίπεδα του σχεδίου Γρανίτσα! Ελπίζω να με έχουν πληροφορήσει λάθος. Εκτός κι αν αναζητείται εύκολος και ανώδυνος τρόπος όπως επί Γρανίτσα επίσης, ο οποίος να δείχνει τους κατοίκους ως υπεύθυνους για την… αδυναμία κατασκευής.


Αναρωτιέμαι στο Δ.Σ. της Τετάρτης, ποιος θα δεχτεί να ψηφίσει εκ νέου σχέδια εκτός νομιμότητας, αν φυσικά είναι σωστές οι πληροφορίες μου. Αν θα ζητηθεί και αν θα υπάρξει γνωμοδότηση της Νομικής υπηρεσίας του Δήμου. Αν είναι δυνατό να υπάρξουν Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι οποίοι θα κλείσουν για λογαριασμό μας ένα… ραντεβού στα τυφλά, τη στιγμή που δεν είναι γνωστά σειρά ζητημάτων όπως π.χ. η κυκλοφοριακή μελέτη…

Με ενδιαφέρον θα ακούσω επίσης το σχέδιο μετεγκατάστασης του γκαράζ και του σταθμού μεταφόρτωσης σκουπιδιών. Το κόστος μεταφοράς και το επιπλέον κόστος που θα επιβαρύνει καθημερινά το Δήμο για το πήγαινε έλα των οχημάτων. Κόστος που θα επωμιστούν οι κάτοικοι μέσω των ανταποδοτικών τελών!

Το εξωφρενικό είναι πως οι Δημοτικοί Σύμβουλοι καλούνται για να ενημερωθούν να πάνε και να πληρώσουν από την τσέπη τους για πάρουν αντίγραφα επειδή… ο Δήμος δε διαθέτει λεφτά!

3 σχόλια:

  1. Μ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΚΑΠΑΔΟΚΙΑΣ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΣΤΙΣ 11.00. ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΞΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΕΝΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. νεο σχεδιο Γρανιτσα κ ισως χειροτερο, αλλαζει ολη τη ρυμοτομια κ τον αστικο ιστο της πολης.Μεγαλη η ευθυνη για τους ψηφοθηρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οποιος ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ψηφησει ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΧΕΔΙΑ και ΘΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ και θα ΠΛΗΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ την ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ στη ΠΟΛΗ ΜΑΣ. Α και να μη το ΞΕΧΑΣΩ, ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΝΤΑΙΛΙΚΙΑ ΔΕΝ -ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή