.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Επιστολή της Δημοτικής Συμβούλου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας Ευτυχίας Παπαλουκά προς τους έχοντες ανάγκη συνδημότες



Πολλοί συμπολίτες μας, με βρίσκουν συχνά στο δρόμο και μου εκφράζουν την οδύνη τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, στη συγκυρία της οικονομικής κρίσης και των πολιτικών εξαθλίωσης του λαού.

Πολλοί εξ αυτών δεν έχουν χρήματα για να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες, άλλοι εξ αυτών ζουν στο σκοτάδι αφού η ΔΕΗ τους έχει κόψει το ηλεκτρικό ρεύμα στο σπίτι και άλλοι έχουν προβλήματα με τις τράπεζες και την εφορία και αντιμετωπίζουν το ενδεχόμενο της κατάσχεσης του σπιτιού τους.

Μαζί με το Κίνημα Δεν Πληρώνω και τους συναγωνιστές του δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, έχουμε επανασυνδέσει το ηλεκτρικό ρεύμα σε δεκάδες νοικοκυριά και έχουμε βοηθήσει ποικιλοτρόπως συμπολίτες μας που μας είχαν ανάγκη.

 Για την καλύτερη επικοινωνία μεταξύ ημών και των συμπολιτών μας που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, προκειμένου να οργανώσουμε καλύτερα τη δράση μας και την κοινωνική αλληλεγγύη, παρακαλώ να έρχεστε σε επικοινωνία μαζί μας στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις epitropifiladelfeias@gmail.com        και epitropes2010@gmail.com και e.papalouka@yahoo.gr


Ευτυχία Παπαλουκά, ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος Φιλαδελφειας-Χαλκηδόνας, μέλος του Κινήματος Δεν Πληρώνω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου