.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

7,5 στρέμματα περνούν στα χέρια της ΑΕΚ




Τέσσερα οικόπεδα 7,5 στρεμμάτων αγοράζει αυτές τις μέρες η Δικέφαλος 1924 Α.Ε


Ανάμεσα στους προσκεκλημένους την προηγούμενη Τετάρτη στην παρουσίαση του γηπέδου ήταν και ο Γιάννης Μανιάτης αλλά λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στο Ίδρυμα Ωνάση ο Υπουργός Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής. Έτσι ο Δημήτρης Μελισσανίδης, συνοδευόμενος από τον Δημήτρη Ανδριόπουλο και τον Θανάση Κυρατσού, θα έχει την ευκαιρία να συναντήσει απόψε (19:30) τον κ. Μανιάτη στο Υπουργείο και όπως αναφέρει σε δελτίο Τύπου η ΑΕΚ να τον ενημερώσει "για το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ".
Βασικός άξονας της συζήτησης όπως αναφέρεται σε σημερινό δημοσίευμα της Live Sport θα είναι τα περιβαλλοντικά, τα έργα ανάπλασης και οδοποιίας στα οποία "παίζει μπάλα" με 20 εκατομμύρια ευρώ η Περιφέρεια Αττικής. Θα γίνει κουβέντα για το Άλσος (ανήκει στο ΥΠΕΚΑ) , για το οποίο η μοναδική απαίτηση της ΑΕΚ είναι η απομάκρυνση των απορριμματοφόρων (του Δήμου), ενώ άλλη παρέμβαση δεν πρόκειται να γίνει. Το σχέδιο προβλέπει να αξιοποιηθεί πλήρως η τεράστια έκταση του Άλσους, έτσι ώστε να μπορεί ο κόσμος να κάνει εκεί τους περιπάτους του. Στην αποψινή συνάντηση θα παραδοθούν στον Υπουργό οι μελέτες που έχουν γίνει για τα περιβαλλοντικά, ενώ θα γίνει πλήρη ενημέρωση και για την αγορά έκτασης 7,5 στρεμμάτων που θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για πάρκινγκ. Για τα παιχνίδια της ΑΕΚ και όχι μόνο, αφού κατά δήλώση Μελισσανίδη οι δημότες θα χρησιμοποιούν δωρεάν τους υπαίθριους χώρους στάθμευσης απέναντι από το γήπεδο.
Πρόκειται για 4 οικόπεδα το ένα δίπλα στο άλλο, η αγορά των οποίων από την "Δικέφαλος 1924" ολοκληρώνεται τις προσεχείς μέρες και κατά πληροφορίες το συνολικό τίμημα θα είναι λίγο πάνω από το ενάμισι εκατομμύριο ευρώ. Η έκταση αυτή βρίσκεται απέναντι από την παλιά Θύρα 3, στο τελείωμα του εργοστασίου της "Μπριτάνια". Να σημειωθεί επίσης ότι στην παρούσα φάση δεν τίθεται ζήτημα αγοράς της έκτασης της "Μπριτάνια". Ανήκει στην Τράπεζα Πειραιώς, η οποία έχει συμφωνήσει με την "Δικέφαλος 1924" να "τρέξει" την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου των 30 εκατομμυρίων ευρώ.

Πηγή: aekvoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου