.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Εκλεγμένοι του ΚΚΕ στο Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας - Ν. Χαλκηδόνας: Παρέμβαση με αφορμή το γήπεδο της ΑΕΚ


04/10/2013
 
Τις πρακτικές της δημοτικής αρχής Ν. Φιλαδέλφειας - Ν. Χαλκηδόνας να εμφανίσει ομόφωνη την απόφαση για παράδοση του χώρου που είχε παραχωρηθεί απ' το δήμο στην ερασιτεχνική ΑΕΚ στα επιχειρηματικά συμφέροντα με σκοπό την ανέγερση γηπέδου για την ΠΑΕ ΑΕΚ καταγγέλλει ο συνδυασμός «Λαϊκή Συσπείρωση». Σε χτεσινό δελτίο Τύπου της δημοτικής παράταξης αναφέρονται τα εξής:

«Η "Λαϊκή Συσπείρωση" Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας καταγγέλλει τη μεθόδευση της δημοτικής αρχής να προχωρήσει σε απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 2/10/2013, απουσία των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων του ΚΚΕ. Οι δημοτικοί σύμβουλοι του ΚΚΕ αποχώρησαν αρνούμενοι να συμμετάσχουν σε μια φιέστα που καμία σχέση δεν είχε με συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου. Η δημοτική αρχή επιδίωξε να εμφανίσει ομόφωνη την απόφαση για παράδοση στα επιχειρηματικά συμφέροντα του χώρου που είχε παραχωρηθεί απ' το δήμο στην ερασιτεχνική ΑΕΚ.
Είμαστε αντίθετοι με αυτή τη μεθόδευση, που δεν εξυπηρετεί τις πραγματικές ανάγκες για άθληση της νεολαίας και του λαού της Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας.
Υποστηρίζουμε την κατασκευή αθλητικού κέντρου στα όρια του παλιού γηπέδου με χρηματοδότηση εξ ολοκλήρου απ' το κράτος, που θα καλύψει τις υποδομές για όλα τα αθλήματα και τα ερασιτεχνικά σωματεία που δραστηριοποιούνται στο δήμο, μεταξύ αυτών και η ΑΕΚ».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου