.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

Ώπα, ποιόν ΑΕΚτζή «κάρφωσε» ο Λύμπε;

Κατονόμασε παράγοντα της Ένωσης που βρίσκεται ακόμα εντός ομάδας που στάθηκε τροχοπέδη στη μεταγραφή του στον Δικέφαλο το 1996 παρότι τα είχε βρει με τους «κιτρινόμαυρους».

Αποκαλυπτικός ήταν ο Νίκος Λυμπερόπουλος στη κοινή του παρουσία με τον Κώστα Κατσουράνη στην εκπομπή “Ντεμοτεχνείο” την οποία παρουσιάζει στον ΣΠΟΡ FM ο Ντέμης Νικολαΐδης με τον Αλέξη Σπυρόπουλο. Όπως ενημερωθηκατε από τον σκύλο, ο παλαίμαχος επιθετικός του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ έφερε στο προσκήνιο τί συνέβη πριν πάρει μεταγραφή για την Παιανία στα μέσα της δεκαετίας του '90. Όταν ήταν ακόμα στην Καλαμάτα, είχε συμφωνήσει για τέσσερα χρόνια με την "Ένωση", λέγοντας πως η ιστορία άλλαξε και κατάληξε στους Πράσινους, ύστερα από ένα τηλεφώνημα του Γιώργου Βαρδινογιάννη.

Καθοριστικό ρόλο όμως για να μην πάει στην ΑΕΚ έπαιξε ένας παράγοντας των κιτρινόμαυρων, τον οποίο ο «Λύμπε» κατονόμασε. «Πάω στον πρόεδρο της Καλαμάτας και μου λέει ή θα πας στον Παναθηναϊκό ή θα ανανεώσεις εδώ με πενταετές. Τότε είπα εγώ ότι υπάρχει συμφωνία με την ΑΕΚ και τον κύριο Στράτο. Μου είπε “μην σε νοιάζει καθόλου. Τα έχω κανονίσει εγώ με τον κ. Στράτο”. Έτσι πήγα στον Παναθηναϊκό», δήλωσε μεταξύ άλλων.


Πρόκειται λοιπόν για τον Νίκο Στράτο, ο οποίος υπήρξε επί σειρά ετών ο συνδετικός κρίκος της διοίκησης με το ποδοσφαιρικό τμήμα του Δικεφάλου. Μετά από πολλά χρόνια ο δικηγόρος στο επάγγελμα επέστρεψε στην ΑΕΚ τον Σεπτέμβρη του 2013. Μετά από πρόσκληση του Δημήτρη Μελισσανίδη ενεργοποιήθηκε στην κιτρινόμαυρη οικογένεια ως επικεφαλής της «Δικέφαλος 1924 Α.Ε.», της εταιρείας που δημιουργήθηκε για την ανέγερση του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο «Λύμπε» λοιπόν... κάρφωσε τον Νίκο Στράτο, τον οποίο, βέβαια, οι ΑΕΚτζήδες έτσι και αλλιώς δεν τον είδαν ποτέ με καλό μάτι. Μάλιστα ο μεγάλος Λουκάς Μπάρλος στην τελευταία του συνέντευξή του, πριν φύγει από τη ζωή το 1999, είχε χαρακτηρίσει τον συγκεκριμένο παράγοντα ως τη μεγαλύτερη γάγγραινα της ομάδας.

Καλά, θα αναρωτηθείτε, οι ΑΕΚτζήδες πως και ανέχονται τέτοια πρόσωπα στην ομάδα τους; Απλά τους τον επέβαλλαν, όπως τους επέβαλλαν και τον Μπάγεβιτς.

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου