.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

Τμήματα χορωδιών από το Δήμο



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος σας ενημερώνει ότι ξεκινούν μαθήματα για τη δημιουργία χορωδιών ενηλίκων, ανηλίκων και ΚΑΠΗ.

Δημιουργούνται αρχικά 1 ομάδα χορωδίας ενηλίκων, 1 παιδική χορωδία και 2 χορωδίες των μελών  ΚΑΠΗ.

Χορωδός θα είναι η κυρία Μαρία Κάτσαρη, με σπουδές, εμπειρία και ταλέντο στην οργάνωση χορωδιών. Έχει πτυχία  Ωδικής, Αρμονίας, Πιάνου, Αντίστιξης, και Φυγής.
Η κυρία Κάτσαρη έχει υπάρξει Μαέστρος-Χορωδός-Μουσικός των Χορωδιών
Θ. Μεταμορφώσεως Πειραιώς, Αγ. Ελευθερίου Καμινίων, Αγ. Σοφίας Πειραιά, Πεντατονικού Ωδείου, Δ1 ΚΑΠΗ Πειραιά, Μουσικής Σχολής «Μελωδία» με πολυάριθμες συναυλίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έχει, επίσης, πολυετή εκπαιδευτική εμπειρία με παιδιά σε ωδεία, σε δημόσια και ιδιωτικά σχολεία.

Οι χορωδίες των ΚΑΠΗ ξεκινούν την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016 το πρωί στις 9 στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Χαλκηδόνας και στις 10:30 στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Φιλαδέλφειαςστην οδό Ν.Τρυπιά 45 Ν.Φιλαδέλφεια και για κάθε Πέμπτη, εκτός αργιών.

Οι χορωδίες  ενηλίκων  και παιδιών ξεκινούν το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016 στις 15:00 των ενηλίκων στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Χαλκηδόνας Αγ.Αναργύρων 9 Ν.Χαλκηδόνα, ενώ η παιδική χορωδία στις 16:00 και για κάθε Σάββατο.

Το κόστος συμμετοχής είναι 5 ευρώ το μήνα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητήσουν πληροφορίες στα τηλ.  2102526255 & 2102514446 υπεύθυνος κ. Γουργούλης Χαράλαμπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου