.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Ο Ιβάν τους θέλει όλους face to face



Την ώρα που οι άλλοι τρεις «μεγάλοι» παίζουν κρυφτούλι για το ραντεβού με Κουτσοκούμνη, ο Σαββίδης έχει στείλει ξεκάθαρο μήνυμα


Κώστας Πετρωτός
Κάθε μέρα που περνά στην ενασχόλησή του με το ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Ιβάν Σαββίδης αντιλαμβάνεται πόσο περίεργα παιχνίδια (πολιτικής) παίζονται από τους λεγόμενους  «μεγάλους», που έχουν μία πολύ διαφορετική οπτική από την δική του.


Τα τελευταία χρόνια έγινε μεγάλη προσπάθεια με μπροστάρη τον Σαββίδη να αναδειχθεί όσο πιο έντονα γινόταν το πρόβλημα διαφθοράς που υπάρχει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δίπλα του στρατεύτηκαν άνθρωποι όπως ο Αλαφούζος και ο Μελισσανίδης που έδειχναν ό,τι ήθελαν να διεθνοποιήσουν το πρόβλημα και να το πάνε μέχρι τη FIFA. Φυσικά, η Παγκόσμια Ομοσπονδία και ο απεσταλμένος της, Κωστάκης Κουτσοκούμνης άργησαν πολύ να αναλάβουν σοβαρή δράση, αλλά όπως και να ‘χει, με τη συνδρομή και της Κυβέρνησης, φτάσαμε σε μία απόφαση για ραντεβού των «4» μεγάλων υπό την αιγίδα της FIFA.


Ο Ιβάν Σαββίδης ξεκαθάρισε από την αρχή ότι είναι θετικός να τους δει όλους. Μηδενός εξαιρουμένου. Να μιλήσουν ανοιχτά, ενώπιον… διαιτητή από το εξωτερικό για να βγει και κάτι τελικά.

Αντίθετα, ο Αλαφούζος, λέει, δεν θέλει να δει τον Μαρινάκη. Ο Μελισσανίδης εκφράζει επιφυλάξεις και η πλευρά του Ολυμπιακού λέει ότι περιμένει την επίσημη πρόσκληση για να τοποθετηθεί. Κρυφτούλι άκρως εκνευριστικό τη στιγμή που το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται στο σημείο μηδέν.


ΜΟΤΟ
O Ιβάν Σαββίδης έχει μεταφέρει τη θέση που αναλύουμε σε ΕΠΟ-Κουτσοκούμνη και περιμένει μόνο να μάθει σε ποια συγκεκριμένη ημερομηνία θα γίνει το ραντεβού για να κανονίσει το πρόγραμμά του.

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου