.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Μελισσανίδης: "Σε 100 μέρες μπαίνουν οι μπουλντόζες" - Οι δικές μας σημειώσεις...


Διαβάστε τι είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης μετά το τέλος της συνάντησης με
τον υπουργό κ. Μανιάτη στο ΥΠΕΚΑ. Πότε μπαίνουν οι μπουλντόζες στο οικόπεδο και τι περιμένουν για να ξεκινήσουν τα έργα στη Νέα Φιλαδέλφεια.


Συνάντηση με τον υπουργό κ. Μανιάτη στο ΥΠΕΚΑ είχε την Δευτέρα (3/2) ο Δημήτρης Μελισσανίδης για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Μάλιστα ο "ισχυρός" άνδρας της Ένωσης με έναν γρήγορο υπολογισμό που έκανε τόνισε πως σε 90 με 100 ημέρες θα ξεκινήσουν τα έργα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

"Είμαστε σε όλα ΟΚ. Θα βγει ένα δελτίο τύπου τόσο από την ΑΕΚ όσο και από το Υπουργείο. Είμαστε σε καλό δρόμο, δεν νομίζω ότι θα έχουμε προβλήματα. Οριστικοποιήσαμε τα πάντα και είμαστε έτοιμοι να πάει στη Βουλή προς ψήφιση", τόνισε αρχικά ο Τίγρης και συνέχισε όσον αφορά το επόμενο βήμα: "Το επόμενο βήμα είναι να βγει το σχέδιο νόμου και να καταθέσουμε να πάρουμε την άδεια".

Για το πότε μπαίνουν οι μπουλντόζες στη Νέα Φιλαδέλφεια ο Δημήτρης Μελισσανίδης δήλωσε: "Δεν μπορώ να πω πότε μπαίνουν οι μπουλντόζες αν δεν έχουμε το σχέδιο νόμου. Μόλις βγει σχέδιο νόμου που πιστεύω ότι σε 60 μέρες μπορούμε να το έχουμε στα χέρια μας, μετά θέλουμε και ένα μήνα για να πάρουμε την άδεια και αμέσως μπαίνουμε. Άρα πρώτα ο Θεός σε 90 μέρες, 100 το πολύ μπορεί να έχουμε μπουλντόζες στο γήπεδο".







Οι δικές μας σημειώσεις...







2 σχόλια:





  1. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ original
    για την προκήρυξη που μοίρασε στις 25 Μάρτη
    Εμποδίζει ο δήμαρχος την ανέγερση του γηπέδου;
    Όχι, δεν είναι στη δικαιοδοσία του αλλά εκφράζοντας τους κατοίκους που τον ψήφισαν προσπαθεί να βάλει όρια στο Μελισσανίδη.
    Σε αυτό συμφώνησε (στο δικαίωμα του δήμου να βάζει όρια) και η Δικέφαλος 1924 ΑΕ, που χαμήλωσε κατόπιν απαιτήσεως του δημάρχου το ύψος του γηπέδου.
    Στο θέμα των έξι στρεμμάτων του άλσους που ήθελε η Δικέφαλος 1924 ΑΕ, ο δήμαρχος έχασε την προσφυγή στο ΣΤΕ και το γήπεδο θα πάρει κομμάτι του άλσους.
    Στο θέμα του υψομέτρου μόλις η Δικέφαλος 1924 ΑΕ φέρει τη μελέτη θα πάρει το υψόμετρο.

    Η original στην ανακοίνωση στις 25 Μάρτη ζητάει συγγνώμη για κάποιες κινήσεις που αναστάτωσαν τη πόλη.
    Εδώ δεν πρόκειται για αναστάτωση ή επεισόδια που κάνουν συνήθως οι χούλιγκαν.
    Εδώ μιλάμε για κατάλυση της δημοκρατίας. Προπηλακίζετε ένα εκλεγμένο εκπρόσωπο ,( ο δήμαρχος και η παρέα του που γράφετε υποτιμητικά , η παρέα του είναι περίπου 10.000 χιλιάδες ψηφοφόροι ποσοστό 52,74%), που τον ψήφισαν ακριβώς για να βάλει φρένο στο Μελισσανίδη και γιατί αυτό υποσχόταν . Αλλιώς θα ψήφιζαν άλλους που φανερά ήταν πιο υποτακτικοί. Αν δεν φοβόντουσαν , όλοι οι ψηφοφόροι του δήμαρχου θα ήταν δίπλα του. Τότε τι θα κάνατε θα βρίζατε και αυτούς;
    Δεν στέκεστε απλώς «απέναντι από το δημαρχείο» , αλλά έχετε απαγορεύσει τη λειτουργία δυο πολιτικών ομάδων της Λαϊκής συνέλευσης και της Στρούγκας
    Οι οποίες ομάδες δεν μπορούν να εμποδίσουν τη κατασκευή του γηπέδου ,αλλά διαφωνούν ανοιχτά με την καπιταλιστική (ελέω Μελισσανίδη )ανάπτυξη της περιοχής.
    Άλλο η αντιπαράθεση, έστω και δυναμική, άλλο η απαγόρευση λειτουργίας.
    Σας καλούμε να φύγετε από το χώρο της λαϊκής συνέλευσης και της στρούγκας.
    Ακόμα και αν βάλει υποψήφιος ο ίδιος ο Μελισσανίδης και εκλεγεί δήμαρχος , δεν μπορεί να απαγορεύσει τη ελευθερία της σκέψης και δράσης, ακόμα και αν είναι αντίθετη με αυτόν. Δηλαδή θα επιτρέπεται σε κάποιον ή κάποιους να έχουν άλλη γνώμη και να την προπαγανδίζουν.
    Αυτά λέει η κοινή λογική.
    Υπάρχει όμως και η άποψη(που την υποστηρίζει και η δικής σας πρακτική ), ότι στο σύστημα που ζούμε δεν υπάρχει στην πραγματικότητα δικαιοσύνη και αποφασίζει όποιος έχει δύναμη .
    η κατάχρηση εξουσίας ,για την οποία εσείς κατηγορείτε τον δήμαρχο ,είναι χαρακτηριστικό της δικής σας τακτικής ,
    εξουσία δεν έχει μόνο αυτός που έχει μια δημόσια θέση ,αλλά και αυτός που έχει δύναμη)

    κάποιοι κάτοικοι της Νέας Φιλαδέλφειας και γύρω περιοχών
    Μάρτης 2017

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
    Η πόλη μας δέχεται επίθεση από «οπαδούς της ΑΕΚ» του Μελισσανίδη
    Για να αναγκάσει την πόλη να δεχτεί τα επιχειρηματικά του σχέδια
    Ας υποθέσουμε ότι δεν έχουν γνώση τι κάνουν,(ενώ στο site του μια χαρά βρίζουν και απειλούν τους στρουγκαίους ,που τόλμησαν να εκφράσουν διαφορετική γνώμη), πρέπει να τους ενημερώσουμε ότι δεν «ενοχλούν» απλώς. Καταλύουν τη δημοκρατία στην πόλη .
    Όταν βρίζουν και προπηλακίζουν το δήμαρχο, δεν καταλαβαίνουν ότι βρίζουν και τους χιλιάδες Φιλαδελφειώτες που τον ψήφισαν;
    Έκλεισαν με τη βία δυο χώρους πολιτικούς (λαϊκή συνέλευση , στρούγκα)
    ΜΕ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ;ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ Π.Χ.ΚΑΙ Η ΝΔ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ;
    ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΛΑ «ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ», ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΤΡΟΥΓΚΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΎΟΥΝ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ
    Επίσης είναι απρεπές και υποκριτικό να γράφουν δίπλα στο Αγια Σοφιά , που ήταν εκκλησία, «ΑΕΚ ρε μ……..». Το μ……. βέβαια δεν είναι κάτι κακό, από ένα μ…… γεννήθηκαν , ας γράφουν λοιπόν «ΑΕΚ ρε πούτ…..»
    Και δεν έχει σημασία που είναι καταλήψεις, ή γραφεία, σημασία έχει που με τη βία απαγορεύουν τη διαφωνία.
    Οι υπάλληλοι του Μελισσανίδη δεν είναι αρμόδια να αποφασίσουν ποιες οργανώσεις θα λειτουργούν την πόλη μας, και δεν είναι αρμόδιοι να μας επιβάλουν τι θα σκεφτόμαστε.
    Επιβάλλουν αυτό που νομίζουν σωστό με τη βία , και τη δύναμη τους.
    Στο φινάλε δεν θα αποφασίσει η στρούγκα τι θα γίνει με το γήπεδο, ούτε ο δήμαρχος.
    Ο Μελισσανίδης βρίσκει αφορμές να τιμωρεί όσους διαφωνούν μαζί του, δίνοντας το μήνυμα ,εγώ κάνω κουμάντο στην πόλη και απαγορεύεται να διαφωνείται μαζί μου.
    ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;
    Με βάση τη δική τους λογική , να μαζευτούμε παραπάνω άνθρωποι από αυτούς και να τους διώξουμε, αφού η αστυνομία που έχει όπλα, φοβάται να τα βάλει με τον Μελισσανίδη , (ενώ έχει φάτσες από τα βίντεο δεν κάνει καμιά σύλληψη για το ποινικό αδίκημα της εξύβρισης , σωματικής βλάβης , ή κατάλυση του δημοκρατικού πολιτεύματος κλπ).
    Επειδή δεν είμαστε έτοιμοι να ασκήσουμε βία,(και πολλοί από μας είναι ενάντια στη βία), πρέπει να παραδεχτούμε, ότι ο Μελισσανίδης με τα λεφτά του, έχει την πραγματική εξουσία στη Ελλάδα. Τον καλούμε επίσημα να έρθει να παραλάβει την πόλη , να τη θέσει υπό την κατοχή του, να αναλάβει τη διοίκηση , το δημαρχείο, την αστυνόμευση, να παραιτηθεί και ο δήμαρχος και η υποτιθέμενη αστυνομία, να ανακοινώσει τους νόμους του, τι πρέπει να σκεφτόμαστε, τι επιτρέπει να κάνουμε, ποιες δραστηριότητες είναι αυτές που δεν τον νευριάζουν και δεν θα μας δέρνει.
    Μην φοβάται και μην κρύβεται ο «τίγρης», να έρθει ο ίδιος και να αναλάβει τη πόλη, να την αγοράσει ανοιχτά ρε παιδί μου, να κόψει και τιμολόγια.
    Αφού η πλειοψηφία των κατοίκων δεν είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τη βίαιη εισβολή της συμμορίας του, παραδινόμαστε.
    Έλα κ. Μελισσανίδη, μη φοβάσαι, να σου παραδώσουμε το δήμο, μάζεψε τους υπαλλήλους σου , και έλα ο ίδιος. Θα ονομάσουμε το δήμο , Δήμος Μελισσανίδη
    (Από μια άλλη άποψη , το μεγαλύτερο πρόβλημα δεν είναι ο Μελισσανίδης αλλά , όλοι οι υπόλοιποι , που προτάσσουν τα δικά τους μικροσυμφέροντα, δεν δρουν από κοινού στο συγκεκριμένο θέμα, και επιτρέπουν στον κάθε Μελισσανίδη να κάνει ότι θέλει.π.χ. οι αναρχικές αντιεξουσιαστικές ομάδες που δεν βοηθάν τη στρουγκα γιατί δεν συμφωνούν μαζί της, οι αριστερές οργανώσεις και τα κόμματα και τα συνδικάτα, που δεν θέλουν να στηρίξουν τον συριζαίο δήμαρχο, ή να ταυτιστούν με τους «αναρχικούς» και να χάσουν ψηφοφόρους, οι κάτοικοι που περιμένουν κάποιος άλλος να του λύσει το πρόβλημα. Και είναι μια θετική πλευρά αυτή, να μάθουμε από τους «κακούς» ΑΕΚτζήδες , που είτε είναι υπάλληλοι του Μελισσανίδη και τους νοιάζει να κερδίσει το αφεντικό τους ,είτε βλέπουν μόνο το γήπεδο της ομάδας τους , είναι ενωμένοι και αποφασισμένοι να επιβάλλουν με οποιοδήποτε τρόπο, αυτό που θεωρούν αυτοί σωστό.)
    Κάποιοι κάτοικοι της Νέας Φιλαδέλφειας και γύρω περιοχών.
    ΜΑΡΤΗΣ 2017

    ΑπάντησηΔιαγραφή