.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Γήπεδο Μελισσανίδη (ΑΕΚ): Τι λένε οι υπάλληλοι του Υπουργείου Μεταφορών για τις υποσχέσεις Σπίρτζη για την έγκριση της υψομετρικής μελέτης του γηπέδου


Το paratiritis-fx.blogspot.gr δημοσιοποίησε σε αποκλειστικότητα το περιεχόμενο ψηφίσματος της Ομποσπονδίας των υπαλλήλων, του αρμόδιου για την έγκριση της υψομετρικής μελέτης του ιδιωτικού γηπέδου Μελισσανίδη, υπουργείου μεταφορών. 


Ακολουθεί η αναδημοσίευση:


Αποκλειστικό: Τι λένε οι υπάλληλοι του Υπουργείου Μεταφορών για τις υποσχέσεις Σπίρτζη για την έγκριση της υψομετρικής μελέτης του γηπέδου


Στο 35ο συνέδριο της Ομοσπονδίας των υπαλλήλων ΥΠΟΜΕΔΙ - ΥΠΕΝ, λήφθηκε το ακόλουθο ψήφισμα:




"Συμπαραστεκόμαστε στους κατοίκους και τους εργαζόμενους του Δήμου Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας, οι οποίοι τρομοκρατούνται τον τελευταίο καιρό από οπαδικούς στρατούς με σκοπό την επιβολή επιχειρηματικών συμφερόντων σε βάρος της πόλης.

Καταγγέλλουμε την αναδρομική μεταφορά αρμοδιοτήτων από τους ΟΤΑ στο ΥΠΟΜΕΔΥ, εν μια νυκτί (ΦΕΚ 56/2017, τ.Α),  για την έγκριση μελετών που αφορούν στην κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ στο Δήμο Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας. Καταγγέλλουμε τις υποσχέσεις του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών για έγκριση των παραπάνω μελετών.
Οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν ανήκουν στον Υπουργό.Είναι εκτελεστές της θέλησης του Κράτους και υπηρετούν το λαό (άρθρο 103 του Συντάγματος). Η ΠΟΣΥΠΕΧΩΔΕ θα στηρίξει τους συναδέλφους που θα δεχθούν την οποιαδήποτε πολιτική πίεση για αλα καρτ εφαρμογή του νόμου."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου