.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Στον 16ο τακτικό ανακριτή η δίωξη για κακούργημα κατά των μελών του ΔΣ της ΑΕΚ



«ΨΕΜΑΤΑ: Δεν έχει ασκηθεί καμία ποινική δίωξη στο ΔΣ της ΑΕΚ!». Αστραψε και βρόντηξε η ηλεκτρονική ναυαρχίδα των «υπαλληλικών» ΜΜΕ (aek365.com). Και συνέχισε: «Εξαλλοι στην Ενωση ετοιμάζονται να προχωρήσουν σε μηνύσεις και αγωγές για τα ανυπόστατα και συκοφαντικά δημοσιεύματα περί κακουργηματικής δίωξης σε μέλη της Ερασιτεχνικής».

Aυτά στις 30 Μάη, στις 21:30 το βράδυ. Γιατί λίγες ώρες προτύτερα, στις 12:01 το μεσημέρι, η ίδια ιστοσελίδα θεωρούσε δεδομένη τη δίωξη και διαμαρτυρόταν υπό τον χαρακτηριστικό τίτλο: «Ντροπή! Ταλαιπωρούν σε ανακριτές και δικαστήρια τους ανθρώπους που έσωσαν την ΑΕΚ». Δημοσίευε και την υπερασπιστική γραμμή, μάλιστα, για την οποία σχολιάζαμε από τις στήλες της «Κόντρας» ότι πρόκειται για «μια περιγραφή της… ντροπής, που φιλοδοξεί να υψώσει τείχος ηθικής και νομικής υπεράσπισης στους κατηγορούμενους, το μόνο που καταφέρνει όμως είναι να τους κάψει, επιβεβαιώνοντας τη διάπραξη του αδικήματος για το οποίο κατηγορούνται! Δεν έχουν καταλάβει οι δυστυχείς ότι άλλο χούλιγκαν και άλλο δικαστές που πρέπει να κρίνουν βάσει του νόμου. Σιγά μην πήγαιναν τα λεφτά στο χάντμπολ, την ποδηλασία και το πινγκ πονγκ, λέει η… υπερασπιστική γραμμή. Τα λεφτά πήγαν μόνο στο ποδόσφαιρο και δικαιολογήθηκαν με παραστατικά εκ των υστέρων! Γι' αυτό και τους άσκησε ποινική δίωξη ο εισαγγελέας» (ολόκληρο το δημοσίευμα εδώ).


Οπως αντιλαμβάνεστε, ειδικά εμείς ζούσαμε έκτοτε με τον… τρόμο της επερχόμενης μήνυσης και αγωγής που είχαν κατατεθεί σύμφωνα με… «απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες», όπως έγραψε η «υπαλληλική» ιστοσελίδα. Τόσο πολύ… τρομάξαμε που παραλύσαμε. Σήμερα… ψιλοσυνήλθαμε από τον… τρόμο και κάναμε ρεπορτάζ στην Ευελπίδων, όπου δε δυσκολευτήκαμε να μάθουμε ότι η ασκηθείσα ποινική δίωξη για το κακούργημα της απιστίας έχει ανατεθεί στον 16ο τακτικό ανακριτή. H ανάθεση στον ανακριτή έγινε στις 17 Μάη, την ίδια μέρα που στον σχετικό διαδικτυακό τόπο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας αναγράφηκε ότι η υπόθεση, μετά την ολοκλήρωση της προκαταρκτικής εξέτασης, ανατέθηκε στον ανακριτή (πάντοτε, με την άσκηση ποινικής δίωξης ορίζεται και ο ανακριτής στον οποίο ανατίθεται η υπόθεση).

Δεν νομίζουμε, πάντως, πως ο Αλεξίου και «τ’ άλλα παιδιά» αγωνιούν να διαβούν την πύλη του ανακριτικού γραφείου. Γιατί αυτές οι… επισκέψεις συνήθως δεν έχουν καλή έκβαση. Οσο για τον «υπαλληλικό» Τύπο, θα υποτιμούσαμε τη νοημοσύνη των αναγνωστών μας αν κάναμε οποιοδήποτε σχόλιο περί αξιοπιστίας κτλ.

πηγή: eksegersi.gr

1 σχόλιο:

  1. καμπουρακο συντομα θα περασεις και εσυ την πορτα του ανακριτικου.και να ξερεις αυτες οι επισκεψεις δεν εχουν καλη εκβαση

    ΑπάντησηΔιαγραφή