.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Σανοπωλητές



"Δημοκρατία είναι δυο λύκοι κι ένα πρόβατο που ψηφίζουν για το τι θα φάνε για βραδινό. Ελευθερία είναι ένα καλά οπλισμένο πρόβατο που αμφισβητεί το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας".

Βενιαμίν Φραγκλίνος,  μέλος της Επιτροπής που συνέταξε τη Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ

"Κατά βάθος οι δημοκρατίες μας είναι δικτατορίες, οι οποίες προκειμένου να μην αποκαλυφθούν, εκθέτουν στις βιτρίνες τους πολιτικονομικές κατακτήσεις που τους ανήκουν μόνο και μόνο γιατί αποσπάστηκαν από αυτές εξ αιτίας της πίεσης που άσκησαν οι αγώνες των εργαζόμενων. Οι δημοκρατίες μας είναι ταξικές δικτατορίες οι οποίες σέβονται τις αξίες και τα δικαιώματα που λιβανίζουν μόνο σε συνάρτηση με τις σπάνιες συγκυρίες στις οποίες δεν λειτουργούν σε βάρος τους. Για τα υπόλοιπα, τα τρέχοντα, τα καθημερινά, βασιλεύει η επιβολή της δύναμης, το τρίπτυχο ελευθερία – ισότητα – αδελφότητα μιας ένωσης κακοποιών".

G. Labica: "Η βία; Ποια βία;" - Ο Ζωρζ Λαμπικά (1930-2009), υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους μαρξιστές διανοούμενους των τελευταίων δεκαετιών,

Οπως ήταν αναμενόμενο μετά απ' αυτή την "πατάτα" που έκανε το επικοινωνιακό επιτελείο της Ν.Δ στο twitter στήθηκε "πανηγύρι".

Μικρό δείγμα:







πηγή: tsak-giorgis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου