.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Επαναλαμβάνω: Η Νέα Φιλαδέλφεια δεν είναι κολυμβήθρα του Σιλωάμ!

"Αναδημοσιεύσεις από τον Κόσμο της Ν. Φιλαδέλφειας" http://www.kosmosnf.gr
 
Το πρωτοσημείωσα μετά τη συγκέντρωση του δήμου της 15ης Μαΐου 2017· πρέπει όμως μάλλον να το επαναλάβω: Η Νέα Φιλαδέλφεια δεν είναι, κύριοι και κυρίες της Περιφέρειας Αττικής, η κολυμβήθρα του Σιλωάμ!

Δεν γνωρίζω τι λέτε, και τι μεθοδεύετε με τη δημοτική αρχή της Νέας Φιλαδέλφειας· δεν γνωρίζω τι σας διαβεβαιώνει εσάς της περιφερειακής αρχής ο δήμαρχος, που από το 2014 πορεύεται με το ένα πόδι στο χωράφι της ταλάντευσης και της ασυνέπειας, όσον αφορά τα επιδιωκόμενα από τα επιχειρηματικά συμφέροντα με το μανδύα της ΑΕΚ· όπως δεν γνωρίζω τι εσείς διαβεβαιώνετε το δήμαρχο, ώστε να πορευτεί μαζί σας στην εξυπηρέτηση του σχεδίου «Αγιά Σοφιά» του Μελισσανίδη στη Νέα Φιλαδέλφεια.


Γνωρίζω όμως καλά ότι ούτε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα, ούτε η Περιφέρεια Αττικής μ’ επικεφαλής τη Ρένα Δούρου και την Ερμίνα Κυπριανίδου, ούτε ο Δήμος μ’ επικεφαλής τον Άρη Βασιλόπουλο, εκφράζουν τη θέληση των Φιλαδελφειωτών και Φιλαδελφειωτισσών σε σχέση με την «Αγιά Σοφιά» του Μελισσανίδη – αυτή τη θέληση εκφράζουν εκείνοι που πρωτοέθεσαν τα ζητήματα σημασίας τα σχετικά με τα επιδιωκόμενα από τα επιχειρηματικά συμφέροντα με το μανδύα της ΑΕΚ, και αταλάντευτα και αδιάκοπα μάχονται υπερασπιζόμενοι την πόλη και τον πνεύμονά της, το Δάσος μας!

Ε, όλοι αυτοί σας λένε άλλη μια φορά: Η Νέα Φιλαδέλφεια δεν είναι κολυμβήθρα του Σιλωάμ, ούτε και θα γίνει φυσικά στο μέλλον.

ΥΓ. Ματαιοπονούν οι της Περιφέρειας Αττικής παριστάμενες για τη δημοκρατία δήθεν ή συνδιοργανώνοντας εκδηλώσεις για τους πρόσφυγες και καλά.

Κώστας Π. Παντελόγλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου