.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Τα πιο ανθυγιεινά «σκουπίδια» είναι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΠΑΣΟΚ-ΝΔ

Η δήθεν κόντρα ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ για τα σκουπίδια

Κόντρα ενόχων, συνενόχων, πολιτικών απατεώνων και πολιτικών εγκληματιών ξέσπασε με απίστευτα ψέματα και εξωφρενική υποκρισία ανάμεσα στα μνημονιακά συνεταιράκια του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ.

Ο ανεκδιήγητος Πάνος Σκουρλέτης κατηγορεί ψευδέστατα τη ΝΔ για την συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαζομένων των ΟΤΑ, ενώ ξέρει καλά ότι η ΝΔ δεδηλωμένα ήθελε να σταματήσουν οι κινητοποιήσεις και εν μέρει και η παράταξη η προσκείμενη στον Πρόεδρο της ΠΟΕ ΟΤΑ, σύρθηκαν όμως από την συνεπή στάση που εξέφρασαν στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ ΟΤΑ οι προσκείμενοι στο ΚΚΕ και κυρίως στην ΛΑ.Ε συνδικαλιστές και κυρίως σύρθηκαν από την θέληση της μεγάλης πλειοψηφίας των εργαζομένων στους ΟΤΑ οι οποίοι αντιτίθενται στην πρόταση εμπαιγμό της κυβέρνησης και του Τσίπρα.


Από την άλλη η ΝΔ παίζει ένα πολύ βρώμικο παιχνίδι βαθιάς υποκρισίας και ψευτιάς, αφού δεν λέει καθαρά σε πολιτικό και συνδικαλιστικό επίπεδο την πραγματική θέση της πως τάσσεται υπέρ της ιδιωτικοποίησης των υπηρεσιών αποκομιδής των σκουπιδιών και καθαριότητας.

Την θέση αυτή, άλλωστε, αισχυντηλά και υπογείως υποστηρίζει και ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος συνεχίζει να μην ακυρώνει την διάταξη με την οποία δίνεται η δυνατότητα στην εκάστοτε δήμαρχο να αναθέτει σε ιδιώτες την αποκομιδή σκουπιδιών, διάταξη η οποία έχει εφαρμοστεί στην Ρόδο και εφαρμόζει (εκτάκτως) και ο ιδιωτόπληκτος Γ. Μπουτάρης στην Θεσ/νικη.

Η υπόθεση των “σκουπιδιών” στους δρόμους, πρώτα απ’ όλα και κυρίως ενοχλεί τους ίδιους τους εργαζομένους στην καθαριότητα για τους οποίους έχει γίνει βίωμα και τρόπος ζωής ο καθαρισμός των πόλεων.

Τους τελευταίους που ενοχλούν τα “βουνά” των σκουπιδιών είναι τη μνημονιακή πολιτική τάξη, που τρίβει τα χέρια της, διότι θεωρεί την κατάσταση αξιοποιήσιμη για να προωθήσει, στο όνομα της δημόσιας υγείας, τους ομολογημένους και ανομολόγητους στόχους της, για την κατάργηση του δικαιώματος της απεργίας, την ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας και γενικότερα το σταδιακό πέρασμα σε ιδιώτες των υπηρεσιών και λειτουργιών των Δήμων, με οδυνηρές συνέπειες για τους δημότες και τις πόλεις μας.

Τα πιο ανθυγιεινά σκουπίδια σε αυτήν την χώρα δεν βρίσκονται συσσωρευμένα στους κάδους και τα πεζοδρόμια μας.

Τα πιο ανθυγιεινά μολυσματικά και δηλητηριώδη πολιτικά «σκουπίδια» στην πατρίδα μας είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, οι ΑΝΕΛ, το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ και είναι αυτά που πρώτα απ’ όλα πρέπει να μαζευτούν και να πάνε να ταφούν στην χωματερή, πριν καταστρέψουν ολοκληρωτικά την ζωή μας και το μέλλον μας και ειδικά το μέλλον της νέας γενιάς και της Ελλάδας.

πηγή: iskra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου