.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

Οι 25 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατά της Ελληνοφρένειας, του Θανάση Σκαμνάκη

Πολύ ωραία. Μόνο επιφωνήματα θαυμασμού μπορώ να βγάλω για τους 25 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι κατήγγειλαν στο ΕΣΡ την Ελληνοφρένεια για σεξισμό.  


Εν αρχή δεν με ενδιαφέρει αν έχουν δίκιο. Γιατί αν ο παιδεραστής κατηγορήσει τον γείτονα πως πείραξε την γυναίκα του στο δρόμο, δεν θα πιστέψω τη νομιμότητα του παιδεραστή.

Οι ψηφίσαντες κατ’ εξακολούθησιν μνημόνια βουλευτές, οι ασελγούντες κατ’ εξακολούθησιν πάνω στο πάντα νεανικό σώμα της Αριστεράς, οι βιαστές της λογικής, (διαφωνούμε αλλά ψηφίζουμε γιατί οι άλλοι θα ψηφίσουν χειρότερα μέτρα, και για να μην έρθουν και τα ψηφίσουν τα χειρότερα τα ψηφίζουμε εμείς), οι επίορκοι και καθ’ έξιν ψεύτες, αποφάσισαν να προσφύγουν στο ΕΣΡ για να βάλει σε τάξη την εκπομπή.


Δεν τους φτάνει που ολόκληρη η ελληνική τηλεόραση είναι ευθυγραμμισμένη στην υπεράσπιση των μνημονίων και του Σόιμπλε και της κυβέρνησης που τα υπερασπίζεται.

 Δεν φτάνει που η κυβερνητική ΕΡΤ (και τα λοιπά κανάλια) αναπαράγουν με μεθοδικότητα τα επικοινωνιακά ψέματα και κόλπα της κυβέρνησης (όπου σήμερα μαθαίνουμε ύστερα από τόσες ημέρες τι αποφασίστηκε στο Γιούρογκρουπ σχετικά με την ποσοτική χαλάρωση, κι αυτό γιατί το αποκάλυψε ο Ντράγκι).

Δεν τους φτάνει που τα βρήκαν με το Μελισσανίδη, το Σαββίδη και τους λοιπούς του γνωστού εσμού (δεν με απασχολεί αν στο παρελθόν τους κατήγγελλαν ως ολιγάρχες που πίνουν με μπουρού το αίμα του εργαζόμενου λαού, με απασχολεί που τώρα πίνουν από το ίδιο αίμα, μόνο που σ’ αυτούς δεν αναλογεί μπουρού αλλά καλαμάκι, ως φτωχοί συγγενείς).

Δεν τους φτάνει το ότι αλυσοδένουν με τους μημονιακούς νόμους (τους οποίους πριν λίγο καιρό ακόμα θεωρούσαν αντισυνταγματικούς - τι σημασία έχει πια το ελληνικό Σύνταγμα!) το εργατικό και συνδικαλιστικό κίνημα.

Τους ενδιαφέρει η Ελληνοφρένεια όχι γιατί κάνει σεξιστικά σχόλια, αυτό είναι το πρόσχημα, αλλά γιατί δεν ελέγχεται.

Πώς είναι δυνατόν να επιτρέψουν σε μια τόση δα εκπομπή να λέει ό,τι θέλει κατά της κυβέρνησης; Συνεπώς ας επιβάλλει την τάξη του ΕΣΡ.

Κατόπιν όλων αυτών, ας υποστηρίξω πως έχουν δίκιο οι 25 βουλευτές. Πως επί της ουσίας η Ελληνοφρένεια κάνει σεξιστικά σχόλια.

Ας βρουν κάποιους άλλους να την καταγγείλουν. Εκείνοι δεν νομιμοποιούνται. Δεν γίνονται πιστευτοί. Δεν έχουν αγνές προθέσεις, ούτε την έξωθεν καλή μαρτυρία. Είναι οι δολοφόνοι των γονιών τους που ζητούν να κριθούν με επιείκεια από το δικαστήριο, τον ελληνικό λαό, επειδή είναι ορφανοί. 

Αυτοί οι ευαίσθητοι περί τα ανθρώπινα συναισθήματα, τα οποία προσβάλλει ο σεξισμός, που δεν τους άκουσα να λένε τίποτα για την Ηριάνα και τον Τ. Θεοφίλου.

Εξακολουθώ να διακατέχομαι από ενθουσιασμό για την πράξη.

Είναι μια αποκάλυψη που βοηθάει να καταλάβουμε με ποιους έχουμε να κάνουμε.

 Γιατί, εκτός από την πολιτική ευθύνη, που έχει γίνει η κουρελού να κρύβουμε τις πομπές μας, υπάρχει και η προσωπική. Κι απ’ αυτήν δεν απαλλάσσεται κανείς, ακόμα κι αν είναι … ευαίσθητος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. 

πηγή: kommon.gr    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου