.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

Η μάχη του Πριν


Σε κρίσιμο σημείο βρίσκεται η μάχη του Πριν για την οικονομική του ανεξαρτησία και προοπτική. Λίγο πριν μπούμε για τα καλά στο καλοκαίρι είναι ανάγκη να ολοκληρωθεί η καμπάνια ανανέωσης και εγγραφής συνδρομητών στην εφημερίδα για το δεύτερο εξάμηνο του 2017 που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η ανταπόκριση πολλών φίλων του Πριν ήταν άμεση και τους ευχαριστούμε γι’ αυτό, γιατί χάρη και στη δική τους συνεισφορά η εφημερίδα της ανεξάρτητης και αντικαπιταλιστικής Αριστεράς μπορεί να είναι κάθε Κυριακή στα περίπτερα. Ακόμα όμως οι ρυθμοί και οι αριθμοί είναι μικροί, απέχουμε πολύ από το να πιάσουμε το στόχο που θα διασφαλίσει την απρόσκοπτη έκδοση του Πριν.


Καλούμε λοιπόν κάθε σύντροφο/ισσα, συναγωνιστή/τρια και φίλο/η να στηρίξει το Πριν με το ποσό των 50 ευρώ για το επόμενο εξάμηνο και θα λαμβάνουν κάθε Κυριακή το pdf της εφημερίδας στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο. Η εγγραφή συνδρομητή μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους: Είτε με κατάθεση του ποσού των 50 ευρώ στον εταιρικό λογαριασμό του Πριν στην Alpha Bank 260002002006023 (IBAN GR1801402600260002002006023) και την αποστολή ενημερωτικού μέιλ στο prin@otenet.gr. Είτε με την παράδοση των χρημάτων απευθείας σε μέλη της Σ.Ε. ή συνεργάτες του Πριν και ενημέρωση πάλι του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της εφημερίδας. Συντρόφισσες και σύντροφοι, το Πριν σας χρειάζεται τώρα!

Ταυτόχρονα, είναι ανάγκη να στηριχθεί η διακίνηση του Πριν από τα περίπτερα, ειδικά τώρα που πραγματοποιείται ένας εξορθολογισμός της κατανομής και μπορεί να παρουσιαστούν ελλείψεις σε μερικά σημεία. Αναζητείστε το Πριν σε ένα επόμενο σημείο πώλησης.

πηγή: prin.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου