.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Οι δραστηριότητες της Πολιτιστικής Αναγέννησης που το Σεπτέμβρη πάει Τήνο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι 3 προγραμματισμένες για το μήνα Ιούνιο εκδηλώσεις μας.
Η πρώτη με την 2ήμερη εκδρομή μας στην Καρδαμύλη όπου και διανυκτερεύσαμε στο υπέροχο ξενοδοχείο "ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ" πάνω στην θάλασσα, με υπέροχο φαγητό και φιλοξενία.
Στις 10 Ιουνίου πήγαμε για βόλτα και καφέ στη Στούπα, ενώ στις 11 Ιουνίου πήγαμε στη Πύλο και στη Μεθώνη, όπου επισκεφθήκαμε το υπέροχο κάστρο. Στη Μεθώνη απολαύσαμε το μπάνιο στη θάλασσα, γευματίσαμε και το απόγευμα ήπιαμε τον καφέ μας στη Φοινικούντα. Συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλλαν στην επιτυχία αυτής της εκδρομής.
Η δεύτερη μας εξόρμηση ήταν η επίσκεψη στο Ναυτικό Μουσείο Πειραιά, που πραγματικά ο επισκέπτης μπορεί να εξερευνήσει την ένδοξη ναυτική ιστορία του Πολεμικού μας αλλά και Εμπορικού μας Ναυτικού. Κατόπιν, πήγαμε στο Μικρολίμανο για να τιμήσουμε τους μεζέδες με το ουζάκι.
Και τέλος το αποχαιρετιστήριο κρασάκι μας στο μεζεδοπωλείο "Λεμονόκηπος" για να αποχαιρετίσουμε μια άκρως επιτυχημένη σεζόν. Με καλό φαγητό, ευχές και κέφι, δώσαμε ραντεβού το Σεπτέμβριο για το καθιερωμένο μας προσκύνημα στη Τήνο.
Ευχόμαστε σε όλα τα μέλη μας, τους φίλους μας και φυσικά στον τοπικό τύπο που μας στηρίζει με τις δημοσιεύσεις του για όλες τις εκδηλώσεις ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου