.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

Αναβλήθηκε η δίκη των 3 διαδηλωτών (17/9/2015)


Η δίκη των 3 συλληφθέντων διαδηλωτών (ανήλικων κατά τη σύλληψή τους στις 17/9/2015) αναβλήθηκε για τον Σεπτέμβρη του 2018. 

Στο δικαστήριο ανηλίκων σήμερα διαβάστηκαν οι καταθέσεις των αστυνομικών - μαρτύρων κατηγορίας, εν απουσία τους.


Οι δικηγόροι και των 3 κατηγορουμένων αμφισβήτησαν την πειστικότητα των καταθέσεων αυτών. Τονίστηκε ιδιαίτερα ότι, οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί της ομάδας ΔΕΛΤΑ και έχουν μηνυθεί για τους ξυλοδαρμούς από κατηγορούμενους και παραπέμπονται σε δίκη μετά την ολοκλήρωση της ΕΔΕ, που διεξήχθη από την υπηρεσία τους. 



Η Πρόεδρος και η Εισαγγελέας εκτίμησαν ότι, χρειάζεται να κληθούν για να καταθέσουν οι μάρτυρες αστυνομικοί και γι' αυτό έδωσαν αναβολή.


Η ιστορία θα τραβήξει. Υπάρχουν 6 ακόμη συλληφθέντες από την υπόθεση αυτή, που θα δικαστούν στο προσεχές μέλλον. Άλλοι απ' αυτούς αντιμετωπίζουν κατηγορίες πλημελλήματα και άλλοι κακουργήματα.

Η αλληλεγγύη του κινήματος θα συνεχιστεί...για την απαλλαγή των κατηγορουμένων και για την παραδειγματική τιμωρία των ΔΕΛΤάδων.


Μετά την επιτυχημένη Συνάντηση Αλληλεγγύης -μετά μουσικής- που πραγματοποιήθηκε στο ΠΑΓΚΑΚΙ την Κυριακή 28/5, οργανώνουμε, το απόγευμα της επόμενης Τετάρτης (7/6) στο καφέ ΛΑΚΑΝΤΟΝΑ, νέο Ραντεβού Αλληλεγγύης με σαγκρία (sangria) για την κάλυψη των δικαστικών εξόδων συλληφθέντα συντρόφου.


Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου