.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

Μιλώντας για συνεργασία αριστεράς και ΕΠΑΜ, μας πιάνουν τα κλάματα!


Βλέπουμε το τελευταίο καιρό να φουντώνει ο έρωτας σε επίπεδο ηγεσίας μεταξύ Λαϊκής Ενότητας και ΕΠΑΜ.....
Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, γραμματέας της ΛΑΕ να επιβεβαιώνει τις συζητήσεις, και ο επικεφαλής του ΕΠΑΜ, Δημήτρης Καζάκης (που το 2015 απειλούσε τον Άνεμο Αντίστασης με κονσερβοκουτια) να μιλάει για προσέγγιση αλλά και για "αναχώματα" εντός ΛΑΕ που εμποδίζουν την συνεργασία.
Ειλικρινά δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, τόσο έμπειρος, τόσο αριστερός μπορεί και συζητά με την ηγεσία του ΕΠΑΜ που έχει περιθάλψει ακροδεξιούς με απόψεις που ελάχιστα διαφέρουν από αυτές της Χρυσής Αυγής. Άλλωστε στο τελευταίο συνέδριο του ΕΠΑΜ, που παρευρέθηκε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης έγινε δέκτης αισχρών αποδοκιμασιών από ακροδεξιούς σύνεδρους του ΕΠΑΜ.
Τα "αναχώματα" εντός ΛΑΕ, που εμποδίζουν την πολιτική συνεργασία, υπερασπίζονται τις αξίες και τις αρχές της αριστεράς. Και να θυμίσουμε ότι το ΕΠΑΜ εκλογικά είναι μία πολύ αμελητέα ποσότητα κοντά στο 0,1%, από το οποίο σχηματισμό έχουν αποχωρήσει δεκάδες αξιόλογοι συναγωνιστές σαν αυτούς του "Δρόμος Ανοικτός". Και στο ΕΠΑΜ μπορεί να υπάρχει αξιόλογος κόσμος, αλλά η ηγεσία του δεν συνιστά τίποτα χρήσιμο για την ανατροπή της μνημονιακής πραγματικότητας.
Οι απώλειες της ΛΑΕ είναι βέβαιο μετά από μία τέτοια συνεργασία, θα είναι πολύ μεγαλύτερες από τις όποιες προσθήκες ψήφων......

Και στην Αριστερά, η ηθική και οι αξίες άλλωστε δεν μετρούνται με ψήφους!

Αυτά για αρχή...Θα επανέλθουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου