.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Σκληρή λογοκρισία με νόμο φέρνει ο ΣΥΡΙΖΑ.....Ποινικοποίηση γνώμης και σκέψης φέρνει ο Κοντονής!


Στην διαβούλευση νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης με τίτλο: «Μέτρα Θεραπείας ατόμων που απαλλάσσονται από την ποινή λόγω ψυχικής ή διανοητικής διαταραχής» και λοιπές διατάξεις"...Και πάνω που λέγαμε πολύ θετικό έπεσε το μάτι μας σε τροποποίηση ενός άλλου άρθρου στα πλαίσια αυτής της διαβούλευσης.. "Άρθρο 27 – Τροποποίηση άρθρου 187 Ποινικού Κώδικα", και διαβάζουμε τα παρακάτω:

1. Μετά την παρ. 2 του άρθρου 187 του Ποινικού Κώδικα προστίθενται παρ. 2α και 2β ως εξής:

 
«2α. Όποιος δημόσια με οποιονδήποτε τρόπο προκαλεί ή διεγείρει σε συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης ή ένταξη σε τέτοια, και προκαλεί κίνδυνο τέλεσης των εγκλημάτων αυτών, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών.
2β. Όποιος μέσω παροχής οδηγιών, πληροφοριών ή κατευθύνσεων, προκαλεί σε άλλον την απόφαση για συμμετοχή σε συγκεκριμένη εγκληματική οργάνωση, τιμωρείται, αν δεν προβλέπεται βαρύτερη ποινή σύμφωνα με άλλη διάταξη, με φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών.»
2. Μετά την παρ. 3 του άρθρου 187Α του Ποινικού Κώδικα προστίθενται παρ. 3α, 3β και 3γ ως εξής:
«3α. Όποιος δημόσια με οποιονδήποτε τρόπο προκαλεί ή διεγείρει σε διάπραξη των εγκλημάτων των παραγράφων 1 και 4 του παρόντος, και προκαλεί κίνδυνο τέλεσής τους, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών, αν η πράξη δεν τιμωρείται βαρύτερα σύμφωνα με άλλη διάταξη.
3β. Όποιος μέσω παροχής οδηγιών, πληροφοριών ή κατευθύνσεων, προκαλεί σε άλλον την απόφαση για συμμετοχή σε συγκεκριμένη τρομοκρατική οργάνωση ή για τέλεση ορισμένης τρομοκρατικής πράξης, τιμωρείται, αν δεν προβλέπεται βαρύτερη ποινή σύμφωνα με άλλη διάταξη, με φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών αν η προς εκτέλεση πράξη συνιστά κακούργημα και με φυλάκιση ως δύο έτη αν η προς εκτέλεση πράξη συνιστά πλημμέλημα.
3γ. Με τις ποινές της προηγούμενης παραγράφου τιμωρείται όποιος με οποιονδήποτε τρόπο εκπαιδεύει άλλον στην κατασκευή ή χρήση εκρηκτικών, πυροβόλων ή άλλων όπλων, επιβλαβών ή επικίνδυνων ουσιών ή άλλων ειδικών μεθόδων ή τεχνικών ενόψει της διάπραξης του εγκλήματος της παραγράφου 1 του παρόντος, αν η πράξη δεν τιμωρείται βαρύτερα σύμφωνα με άλλη διάταξη.».
ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ;;;;;

ΠΟΙΝΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΜΙΑΣ "ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ", ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΕΚΦΡΑΣΤΗΚΑΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ!
Θυμάστε την ιστορία με τον Παπαδήμο και τον Στουρνάρα πρόσφατα;;;;;; Που ΣΚΑΙ, Στουρνάεες ζήταγαν την δίωξη όσων εκφράστηκαν θετικά για την ενέργεια κατά του Παπαδήμου και της σωματικής ακεραιότητας Στουρνάρα;;;;

Ο ΣΥΡΙΖΑ, Ο Τσίπρας με τον Κοντονή κάνουν την απαίτηση της ολιγαρχίας που τρέμει την οργή του λαού, ΝΟΜΟ!

Αν κάποιος οργισμένο γράψει στο facebook: "Κάποιος να τιμωρήσει τον τάδε πολιτικό", δεν γίνει τίποτα αξιόποινο μετά, η παράγραφος 3, τον κλείνει επίσης στην φυλακή!

Και να που επί ΣΥΡΙΖΑ και επί Κοντονέος του πάλαι ποτέ "ανανεωτή κομμουνιστή" γίνεται ακόμη πιο αυστηρή η αντιτρομοκρατική νομοθεσία και μάλιστα ως "προς τα εγκλήματα σκέψης". Κοινώς έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Κοντονής να καταλύσουν την ελευθερία του λόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου