.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Μακρυπουσταίοι και Κοντοψώλιδες.


από Πίσσα και πούπουλα
 
Μείον 6 ο ΠΑΟΚ. Από την τωρινή περίοδο.Υπόψην. Αφου δεν έχει επικυρωθεί η φετεινή βαθμολογία,δεν γινεται-λέγει ο νόμος-να του αφαιρεθούν από την νέα περίοδο. Καθυστέρηση επικύρωσης την οποία παραμπιπτόντως προκάλεσε ο ίδιος ο ΠΑΟΚ, υπόψην. Λες και το ήξερε ρε παιδί μου. «στα αρχίδια μας τα πλεύ-οφ.» Ετσι έιπαν και αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά. Το ζητούμενο ήταν η κούπα του Βόλου. Η ο ποία επάρθει, λόγω ενός «αρχιαλήτη».

Η δε ΑΕΚ,την σκαπούλαρε με κάτι κεκλεισμένων και ένα-άλλο ένα- πρόστιμο. Απαντήθηκε και η «απορία» του Steven για το «ποιον Πόντιο φοβάται περισσότερο η δικαιοσύνη». Η οποία-αθλητική και ποινική- είναι τόσο ανεξάρτητη,όσο ανεξάρτητο ήταν και ένα βαρέλι ουίσκυ την εποχή της ποτοαπαγόρευσης στο Σικάγο.


«εκτεταμένα εντος αγωνιστικού χώρου» τα επεισόδια του ΠΑΟΚ. Πάρε μείον 6 βαθμούς,αφού ήσουν υπότροπος. Πρόστιμο μόνο στην ΑΕΚ χωρις αφάιρεση βαθμών. 170 χιλιάρικα. Μαχαιριά μεν,αλλά δεν γαμιέται. Θα το αντέξουμε,για χάρη των «παιδιών» των χρήσιμων. Τα οποία λειτούργησαν άψογα, γιατί τα επεισόδια που προκάλεσαν έγιναν «εκτός αγωνιστικού χώρου». Και γαμώ,ε;

Αλλά παρόλα αυτά δεν θεωρήθηκε – η ΠΑΕ ΑΕΚ- υπότροπη για τα περσυνά ωραία του τελικού με τον Ατρόμητο ,αφου εκείνα ήταν «εντος αγωνιστικού χώρου» ενώ τα φετεινά του Βόλου έγιναν όπως είπαμε «εκτος αγωνιστικού χώρου». (άμα ξέρεις που να κάνεις φασαρία) Αρα εμπίπτουν εις άλλο άρθρο,άλλου νόμου κλπ-κλπ. Για να μη πάμε στα μεμονομένα-εκτεταμένα-πλήρους έκτασης-υπερπλήρη κλπ. επεισόδια και βρεθεί η ΠΑΕ ΑΕΚ σε θέση μηνυτή και να απαιτεί το «παρεάκι» του Μελισσανίδη και καμιά δεκαριά εκατομμύρια για δυσφήμηση.

Να μας ζήσει το νέο «50-50» λέω εγώ. Να βλέπουμε το μισό πρωτάθλημα στις δικαστικές αίθουσες και να διάγουμε δικανικούς θριάμβους. Και το άλλο μισό εντός γηπέδων αλλά κεκλεισμένων των θυρών. Αλλωστε και ανοιχτές που είναι σάμπως πατάει κανεις; Τι να δει; Τον Πετράκη το σκουντούφλη και τον Ανέστη τον Γκαφατζή; Η τη μούρη του Μελισσανίδη, που έχει γίνει σα γέρικο μπουλντογκ με ψωρίαση;

Κρύφτε την αυτήν την ΑΕΚ ρε σεις. Θάφτε τη. Να μη τη βλέπουμε. Κεκλεισμένη. Θαμένη. Βάλτε τη στον κώλο σας. Μαλάκες.

Υ.Γ: Μαλλιά κουβάρια το παρεάκι. Κοιλιές που κάποτε έσμιγαν,χώρισαν. Φιλοφρονήσεις  μετατράπηκαν σε ύβρεις και τα κάποτε κοπλιμέντα έγιναν πια προσβολές. Και που είσαι ακόμα. Εχουμε να κάνουμε γέλια με  δ’αύτους,του χρόνου. Αφού το χρήμα-και άρα και τα συμφέροντα- δεν έχουν σύνορα,γιατι να έχουν  κατσαπλιάδες εκφραστές τους; Ειδικά όταν και οι ίδιοι ως infiltrators  άλλων «χορεύουν» όπως τους  διατάξουν τα αφεντικά τους. Αγαθά κόποις κτώνται.

Μαζί με ολα τα άλλα,ως περιουσιακό στοιχείο πέρασε άμα του θανάτου του Μητσοτάκη,ο ΔΟΛ στον «infiltrator» Μαρινάκη. Δηλαδή στον Κούλη. Πράγμα το οποίο βλέπει ο Αλέξης και τον ζώνουν μάυρα φίδια. «λες να με πετάξουν και μένα σα μεταχειρησμένη σερβιέτα, όπως όλους τους προηγούμενους μου»; Και ορθά ανησυχεί. Υπήρξε μνημονιακή κυβέρνηση που να εβγαλε τετραετία; Ολες μάξιμουμ 2 χρονάκια άντεξαν. Οσα ακριβώς έχει και ο θίασος συριζανέλ. Φυσικά για να καταφέρει να γίνει (τον κάνουν) πρωθυπουργός ο Κούλης θα χρειαστούν και αρκετα αλλα να γίνουν,δεδομένης της  αδυναμίας του παιδιού. Πρέπει να υπάρξουν «ειδικές συνθήκες». Οι οποίες μπορεί και να υφανθούν. Αλλωστε από πρόθυμους δούλους,δεν ξέμειναν ποτέ οι «εταίροι» μας.Δηλαδή οι έχοντες τα ηνία του κράτους-περίγελος-  από το 1821 και δώθε. Φυσικά η «δεξαμενή» στερεύει. Δοκίμασαν τα πάντα. Μόνο η Λουκά δεν έχει γίνει πάρει καρέκλα.

Στο κάτω-κάτω οι φίλοι μας οι δανειστές,αν δεν βρουν άλλους ΓΑΠοσαμαροβενιζελοπικραμενοΤσιπροΚούλιδες,ας αποτανθούν εις τον λαόν.Που είναι και σαρξ εκ της σαρκός.Εγώ δέχομαι. Νοιώθω έτοιμος να «κυβερνήσω» με τον αυτόματο πιλότο.

πηγή: dailytripes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου