.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

Ένα μικρό απόσπασμα βίντεο με οπαδούς των επιχειρηματικών συμφερόντων από τη Δεκελείας τη Πέμπτη 16-3-17





Δείτε τους «ειρηνικούς οπαδούς» από άλλες περιοχές της Αττικής, που δεν είδε κανένα συστημικό ΜΜΕ να κατέρχονται τη Δεκελείας, για να… προϋπαντήσουν τη πορεία συλλογικοτήτων κυρίως της πόλης μας. Το δικό τους συλλαλητήριο δε διανοήθηκε να εμποδίσει κανείς.


Οι συμπολίτες μας που τη Πέμπτη 16-3-17 ήρθαν αντιμέτωποι με τη νέα πραγματικότητα που διαμορφώνεται στη πόλη, τα ξέρουν. Πολλοί έτρεξαν να ειδοποιήσουν δικούς τους να μη πλησιάσουν ή έφυγαν τρέχοντας για να αποφύγουν τα χειρότερα. Επαγγελματίες έκλεισαν τα μαγαζιά τους, κι όλοι προβληματίστηκαν όσο δεν είχαν προβληματιστεί ως σήμερα.

Το ουδέν κακόν αμιγές καλού ίσχυσε και σε αυτή τη περίπτωση. Με το πέρασμα των ημερών η κουβέντα εντάθηκε. Αν είναι να έχουμε τέτοια, ποτέ να μη γίνει το γήπεδο, είναι η κουβέντα που κυριαρχεί και μάλιστα από υποστηρικτές μέχρι πρόσφατα του ιδιωτικού γήπεδου Μελισσανίδη.

Πολλές φορές οι εμπειρίες ξεπερνούν σε αποτελεσματικότητα κάθε επιχείρημα. Αυτό έχει μια διπλή ανάγνωση βέβαια. Η μια είναι πως συνειδητοποιεί κανείς τη πραγματικότητα και αντιδρά αναλόγως. Η άλλη είναι πως συνειδητοποιεί τη πραγματικότητα και προσαρμόζεται αναλόγως. Ο φασισμός που δε βασίζεται ούτε στη πειθώ, ούτε στα επιχειρήματα, ποντάρει στο δεύτερο. Θα φοβηθούν, θα υποταχτούν και θα προσκυνήσουν.

Σε όσα εκτυλίσσονται αυτό το διάστημα στη δύσμοιρη τα τελευταία χρόνια πόλη μας, άμεση είναι η συμμετοχή και η ευθύνη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛΛ και της περιφέρειας της (α)Ρένας Δούρου. Αυτοί κάνουν τα παιχνίδια και τις συναλλαγές τους με τους επιχειρηματίες, αναλαμβάνουν δεσμεύσεις για δικούς τους λόγους, και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να μη ζημιωθούν κομματικά και προσωπικά. Αδιαφορούν κυριολεκτικά και επιδεικτικά για τη τύχη όλων μας! Δείχνουν το δήμο και τους κατοίκους ως εμπόδιο για την υλοποίηση μεταξύ τους συμφωνιών. Τα συστημικά ΜΜΕ αναλαμβάνουν να εκλαϊκεύσουν τη πολιτική τους αθλιότητα, και αναπαράγουν αμάσητο το «σανό» που διοχετεύεται για το πόπολο. Τα επιχειρηματικά συμφέροντα που είναι τακίμια με τη πολιτική εξουσία, αναλαμβάνουν όσα δε θέλει να χρεωθεί το κυβερνητικό και πολιτικό σύστημα. Όχι ΜΑΤ, όχι ξύλο με κυβερνητικές εντολές. Ο εξανδραποδισμός όσων έχουν διαφορετική γνώμη είναι προαπαιτούμενο, και θα διεκπεραιωθεί με άλλες δυνάμεις... Το κράτος θα παρέμβει αν χρειαστεί για να εδραιώσει και επισφραγίσει τα τετελεσμένα, που στο μεταξύ ελπίζουν ότι θα καταφέρουν να διαμορφώσουν στη πόλη. Ποιος να το φανταζόταν ακόμη κι ένα χρόνο πριν, πως όλα αυτά θα μπορούσαν να συμβούν από κυβέρνηση που με αμείωτο θράσος συνεχίζει να ισχυρίζεται πως είναι αριστερή!

Μας έχουν πρήξει με το «άβατο των Εξαρχείων». Κανείς πολιτικός, κανείς μεγαλοαστός, καμιά αστυνομία, κανένα κόμμα που θέλει ή υπόσχεται ησυχία – τάξη – ασφάλεια, δεν ενοχλείται με το διαμορφούμενο άβατο της Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας. Μια χαρά τους έρχεται αυτός ο κορσές για τη περίπτωση μας. Κι εδώ που τα λέμε ούτε τους ενοχλούν τα πάντα στα Εξάρχεια. Κι εκεί επιλογές έχουν και μία από αυτές είναι να απασχολούν τη κοινή γνώμη και να ενεργοποιούν τα συντηρητικά αντανακλαστικά της. Οι εκάστοτε κυβερνήσεις για να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο από τα πραγματικά του προβλήματα, και οι συντηρητικές αντιπολιτεύσεις για να αδράξουν πολιτική επιρροή και ψήφους υποσχόμενες ησυχία, τάξη και ασφάλεια.

Τα πάντα έγιναν μπροστά στα μάτια της αστυνομίας χωρίς καμιά αντίδραση. Μεγάλη ελπίδα όλων τους ήταν η πορεία κατοίκων της πόλης και αλληλέγγυων που ξεκίνησε από τα Άνω Πατήσια για να φτάσει στη πόλη, να συγκρουστεί είτε με τα ΜΑΤ, είτε με τους οπαδούς των επιχειρηματικών συμφερόντων, είτε και με τους δύο ακόμη καλύτερα. Να τα σπάσουν, για να μπορούν μετά να λένε να ποιοι είναι αυτοί που δε θέλουν το γήπεδο Μελισσανίδη.

Θυμίζουμε πως στο σήριαλ βίας που συνεχίζεται απρόσκοπτα τα τελευταία χρόνια, βία έχει υπάρξει μόνο από τη πλευρά εκείνων που θέλουν το ιδιωτικό γήπεδο Μελισσανίδη. Το οποίο θα είναι και ο κράχτης για τις υπόλοιπες μπίζνες που σχεδιάζονται στην ευρύτερη περιοχή, την οποία θα μετατρέψουν σε κέντρο της Αθήνας. Είναι γνωστό πως εκεί πολύ λίγοι κατοικούν…

Να μη ξεχνάμε τους μουγγούς της πόλης μας. Κι αναφερόμαστε σε κόμματα, παρατάξεις, πρόσωπα, που συμπτωματικά… είναι και υπέρ του συγκεκριμένου επιχειρηματικού σχέδιου. Καλό είναι να τους το θυμίσετε γιατί κάποια στιγμή θα  έχουμε εκλογές και θα ενδιαφερθούν για να… λύσουν πάλι  τα προβλήματα μας.

Το βίντεο που ακολουθεί και μας έστειλε αναγνώστης μας είναι επίτηδες θολωμένο 


       

4 σχόλια:

  1. Ο διαχειριστής του e-alitheia, ξέρεις, τον Διαμαντή εννοώ, σε ποια πόλη ζει και πώς δεν έχει γράψει κάτι για αυτά τα έκτροπα ? Όταν τον ρώτησα γιατί δεν γράφει κάτι, απλά λογόκρινε το σχόλιό μου... κλαυσίγελος...
    acid

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΗ ΤΩΡΑ θελεις να μας πεις οτι ειναι η ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ και ο δρομος που περπατανε ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΣΟΥ γιατι παντως Α.Ε,Κ τζηδες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ...Οι φιλοι σου ειναι καταμαυροι,οι Α.Ε.Κ τζηδες εχουν και το κιτρινο σαν χρωμα...ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ειναι η Δεκελειας ??? Ας ΓΕΛΑΣΩ ΔΙΣ και τρις μην σου πω...ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑ....!!!! Στο μεταξυ στο βιντεο ακουγεται καποιος τυπος που μιλαει για την ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ...ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ σκηνοθετη ΟΥΤΕ ΜΙΑ πετυχημενη προπαγανδα δεν ξερεις να στησεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΗ ΤΩΡΑ θελεις να μας πεις οτι ειναι η ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ και ο δρομος που περπατανε ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΣΟΥ γιατι παντως Α.Ε,Κ τζηδες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ...Οι φιλοι σου ειναι καταμαυροι,οι Α.Ε.Κ τζηδες εχουν και το κιτρινο σαν χρωμα...ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ειναι η Δεκελειας ??? Ας ΓΕΛΑΣΩ ΔΙΣ και τρις μην σου πω...ΟΥΤΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΝΟΙΑ....!!!! Στο μεταξυ στο βιντεο ακουγεται καποιος τυπος που μιλαει για την ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ...ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ σκηνοθετη ΟΥΤΕ ΜΙΑ πετυχημενη προπαγανδα δεν ξερεις να στησεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν ειναι δηλαδη η διασταυρωση ν.τρυπια και δεκελειας. δεν ειναι η ταμπελα που φαινεται του εστιατοριου mavericks. γελα οσο θες και ΔΙς και ΤΡΙς και ΤΕΤΡΑΚΙΣ εαν θες. Βγαλε τα γυαλια που φορας πηγαινε σε εναν οφθαλμιατρο και ξανα κοιτα. Και επειδη μαλλον εισαι καπως ασχετος να σε ενημερωσω οτι οι οπαδοι οταν πανε για πεσιματα σπανια φοραν τα διακριτικα της παε τους. Οσο για την προπαγανδα που αναφερεις μαλλον εισαι ο πρωτος που την εξασκεις. Ουτε κατα διανοια γηπεδο στην νεα φιλαδελφεια αν ειναι να γεμισει η περιοχη μας με κατι τετοιους σαν και σενα η περιοχη μας. Εξω οι χουλιγκανοι απο ολο τον πλανητη!!

      Διαγραφή