.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Η αμερικανο-φασιστική κυβέρνηση της Ουκρανίας, με την ομπρέλα Τσίπρα, απειλεί με διώξεις την αντιπροσωπεία της Λ.Δ του Donetsk στην Αθήνα.


Τίποτα δεν δείχνει πιο παραστατικά τον κατήφορο της εξωτερικής πολιτικής της κυβέρνησης Τσίπρα από την κάλυψη που παρέχει στο αμερικανοφασιστικό καθεστώς Porosenko της Ουκρανίας.

Με περισσή προκλητικότητα και θράσος η πρεσβεία της Ουκρανίας στην Αθήνα, αφού με ανακοίνωση της χαρακτηρίζει, ως συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις , τρομοκρατική οργάνωση τηςν αυτοανακηρυχθείσα Λαϊκή Δημοκρατία του Donetsk, επικαλείται την στήριξη της κυβέρνησης Τσίπρα και το απαράδεκτο ταξίδι του τελευταίου στο Κίεβο και απειλεί με νομικές διώξεις όσους/ες εκπροσωπούν την Λ.Δ του Donetsk στην Αθήνα.

Η Iskra είχε δημοσιεύσει τις προάλλες την προκλητική ανακοίνωση του Υπ. Εξ της χώρας μας, το οποίο, ως μη όφειλε, αποδοκίμαζε και μάλιστα με ιταμό ύφος, την εγκατάσταση επίσημης αντιπροσωπείας της Λ.Δ του Donetsk στην Αθήνα.


Με αυτήν την τακτική η Ελλάδα γίνεται άξια της μοίρας της, ως παίγνιο και καρυδότσουφλο στα χέρια των πιο τυφλών δυνάμεων της ΕΕ και των πιο αντιδραστικών εξτρεμιστικών κύκλων των ΗΠΑ.
Με το φτηνό ”γλείψιμο” στον Trump, τις λογικές Καμμένου να λειτουργεί ως παρατρεχάμενος των παρατρεχάμενων του Προεδρικού περιβάλλοντος και τους Μελισσανίδη και Σαββίδη, εκπρόσωπους, περίπου, της χώρας μας στον Λευκό Οίκο, η εξωτερική πολιτική της Ελλάδας μεταβάλλεται σε μαιτρέσα των πιο τυχάρπαστων επιδιώξεων.

Είναι αδιανόητο ένα νεοψυχροπολεμικό καθεστώς σαν αυτό του Poroshenko, όργανο εξωτερικών κύκλων, να απειλεί δημοκράτες και αντιφασίστες στην Ελλάδα, υπό της ευλογίες της ελληνικής κυβέρνησης.

Δυστυχώς, η Λ.Δ του Donetsk έχει απέναντι της θεούς και δαίμονες αλλά και κύκλους της Ρωσικής κυβέρνησης που υπονομεύουν τον ριζοσπαστικό προσανατολισμό της,

Αλληλεγγύη σε όσους προσπαθούν, όπως γράφει ο Ρώσος συγγραφέας και μαχητής στο Donetsk, Zakhar Prilepin, να διαμορφώσουν μια καινούργια Αριστερά της εποχής μας.

Ν.Ζ

Ολόκληρη η προκλητική ανακοίνωση της Ουκρανικής πρεσβείας στην Αθήνα έχει ως εξής:
Σχετικά με τις πληροφορίες περί εγκαινίων στην Αθήνα αυτοαποκαλούμενης «επίσημης αντιπροσωπίας της Λαϊκής Δημοκρατίας Ντονέτσκ (DNR)» η Πρεσβεία της Ουκρανίας στην Ελληνική Δημοκρατία δηλώνει το εξής.

Η λεγόμενη «Λαϊκή Δημοκρατίας Ντονέτσκ» είναι τρομοκρατική οργάνωση, τα μέλη της οποίας διαπράττουν τις τρομοκρατικές ενέργειες και ανομία σε ορισμένες περιοχές της περιφέρειας του Ντονέτσκ με την διοίκηση, την πλήρη υποστήριξη και χρηματοδότηση από την πλευρά της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Δυστυχώς, ορισμένοι ξένοι υπήκοοι συνειδητά η ασυνείδητα υποστηρίζουν την ένοπλη επίθεσης της Ρωσικής Ομοσπονδίας κατά της Ουκρανίας και γίνονται  συνένοχοι στα εγκλήματα του κράτους-εισβολέα κατά του ουκρανικού λαού. ΄Έτσι πρωτοβουλία των εγκαινίων στην Ελλάδα της αυτοαποκαλούμενης «αντιπροσωπείας DNR» αποτελεί αποκλειστικά την ιδιωτική πρωτοβουλία του υπηκόου της Ελλάδας, που αναμένεται να λάβει την κατάλληλη νομική εκτίμηση των ουκρανικών αρχών Δημόσιας Τάξης καθώς και της ελληνικής πλευράς.

Η Πρεσβεία της Ουκρανίας στην Ελληνική Δημοκρατία είναι ευγνώμων στην Ελληνική Δημοκρατία για την πάγια και σαφή στάση της για τον σεβασμό της κυριαρχίας και εδαφικής ακεραιότητας της Ουκρανίας. Τα σήματα, που εκφράστηκαν κατά τη διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψης στην Ουκρανία του Πρωθυπουργού της Ελληνικής Δημοκρατίας κύριου Αλέξη Τσίπρα στις 8 και 9 Φεβρουάριου 2017, κατέδειξαν με σαφήνεια αυτό. Η σταθερότητα της στάσης αυτής επιβεβαιώθηκε και στην απάντηση του Εκπροσώπου του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Στράτου Ευθυμίου στις 21/03/2017 σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με πληροφορίες περί εγκαινίων αυτοαποκαλούμενης «επίσημης αντιπροσωπίας της Λαϊκής Δημοκρατίας Ντονέτσκ» στην Ελλάδα.


Χαιρετισμός της Λ.Δ Donetsk προς τον ελληνικό λαό για την 25η Μαρτίου


Το Πάθος για την Ελευθερία δεν έχει Χρόνο και Τόπο
Поздравления от Представительства ДНР в Греции.
Εκ μέρους του αγωνιζόμενου λαού της ΛΔΝ ευχόμαστε στον φίλο και αδερφό ελληνικό λαό για την επέτειο της Επανάστασης του.

Όπως εσείς τότε, έτσι κι εμείς τώρα, για την ίδια Λευτεριά αγωνιζόμαστε.
Σας λέγαν Κλέφτες. Μας λένε τρομοκράτες και «σεπερατιστές».

Όμως το Δίκαιο είναι μαζί μας. Όταν ένας λαός εξεγείρεται κατά της τυρρανίας έχει Δίκαιο. Να είστε περήφανοι για την ιστορία σας, ιστορία αγώνων για την Ελευθερία.
Σας ευχαριστούμε για το παράδειγμά σας.
Поздравления от Представительства ДНР в Греции. 

Народ ДНР, который борется за свою независимость, поздравляет братский и дружеский народ Греции с годовщиной Греческой революции. Как когда-то давно вы, так и мы сегодня сражаемся за одну идею – за нашу Свободу. Вас называли “ворами”, нас называют “террористами” и “сепаратистами”. Но правда на нашей стороне. Правда всегда на стороне того, кто борется с тиранией. Вы можете гордиться вашей славной историей, историей борьбы за независимость. Мы благодарим вас за пример, который вы подали всем.
Greetings from the Delegation of the People’s Democratic Republic of Greece in Greece.
The people of the People’s Democratic Republic, which is fighting for its independence, congratulates the fraternal and friendly people of Greece on the anniversary of the Greek Revolution. As once long ago you, and we today, are fighting for one idea – for Freedom. You were called “thieves”, we are called “terrorists” and “separatists”. But the truth is on our side. Truth is always on the side of the one who is fighting tyranny.

You can be proud of your glorious history, the history of the struggle for independence. We thank you for the example that you submitted to everyone.
 
πηγή: iskra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου