.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Καταγγελία από την ΑΔΕΔΥ στη Δικέφαλος 1924 ΑΕ σχετικά με το γήπεδο της «ΑΕΚ»

Νέα καταγγελία, με ιδιαίτερη σημασία , προς την Δικέφαλος 1924 , αυτή τη φορά από την ΑΔΕΔΥ.
Καταγγέλλει το κλίμα πιέσεων και εκφοβισμού που προσπαθεί να καλλιεργήσει απέναντι στους μηχανικούς της Τεχνικής Υπηρεσίας με τα απανωτά εξώδικα .


Η νέα καταγγελία έρχεται να προστεθεί σ’ αυτή που κατατέθηκε πριν λίγες μέρες (14-3-2017) από την ΠΟ. ΕΜΔΥΔΑΣ η οποία με την ανακοίνωση της , εκτός των άλλων ,  ερμήνευε το νομοθετικό πλαίσιο για την διαδικασία έγκρισης των υψομετρικών μελετών  και προσυπέγραφε  την νομιμότητα της διαδικασίας , που ακολούθησε η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνας .  


Ως πότε θα φωνάζουν κάποιοι οτι ο Δήμος θα πρέπει να σεβαστεί την νομιμότητα;
Μήπως πρέπει να αντιστραφούν οι ρόλοι και τα βέλη; Κάποια στιγμή η πολιτεία θα πρέπει να μάθει να σέβεται τους νόμους , που η ίδια δημιουργεί. Επίσης κάποια στιγμή θα πρέπει να μάθει να μη νομοθετεί κατά παραγγελία.  
"Να κατασκευάζει κανείς νόμους είναι εύκολο, να προβλέπει όμως τις συνέπειες είναι δύσκολο. Πολλοί νόμοι χειροτερεύουν τα δεινά προς θεραπεία των οποίων έγιναν" [Λε Μπον]


πηγή: paratiritis-fx.blogspot.gr

2 σχόλια:

  1. Φίλε μου Μάνο μπορείς να κάνεις όποια αναδημοσιευση θέλεις αρκεί να γράφεις την πηγή . Ευχαριστώ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ φίλε υποθέτω μόνο ποιος είσαι. Πάντα γράφω τη πηγή, εύκολα μπορείς να το διαπιστώσεις. Το πήρα χωρίς να προσέξω ότι αναφέρει πηγή εσένα, από εδώ: http://syspirosiaristeronarxitektonon.blogspot.gr/.

      Με αφρομή το σχόλιο σου που είναι σωστό και πρόσθεσα τη πηγή, διαπίστωσα: 1. πως δεν είχα γράψει πηγή. 2. Πως το είχαν πάρει από σένα. 3. Πως δεν είχα υπόψη μου τη πολύ ενδιαφέρουσα ιστοσελίδα σου.

      Δεν αισθάνομαι και δε λειτουργώ σαν ανταγωνιστής καμιάς ιστοσελίδας και για κανένα λόγο.

      Αν είσαι ο φίλος που νομίζω,θα τα πούμε κι από κοντά όποτε σε δω.

      Διαγραφή