.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Ομάδα χούλιγκανς αμαύρωσε τον εορτασμό της εθνικής επετείου στη πόλη μας (φωτογραφίες - βίντεο)





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Με χυδαία συνθήματα κατά του Δημάρχου και της δημοτικής αρχής γενικότερα ομάδα χούλιγκαν αμαύρωσε τον εορτασμό της εθνικής επετείου στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας. Από νωρίς είχαν πάρει θέσεις γύρω από την πλατεία Κωνσταντινουπόλεως, όπου επρόκειτο να πραγματοποιηθεί επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων, άτομα με μια τεράστια σημαία της ΑΕΚ τα οποία «υποδέχτηκαν» τους δημοτικούς συμβούλους και τους εκπροσώπους των φορέων της πόλης με γιουχαΐσματα και υβριστικά συνθήματα. Η συμπεριφορά αυτή συνεχίστηκε καθόλη τη διάρκεια της τελετής, ενώ μετά το πέρας της πολιόρκησαν την αντιπροσωπεία του Δήμου και φορέων της πόλης που κατευθύνθηκε προς την κεντρική πλατεία Πατριάρχου για να παρακολουθήσει την καθιερωμένη παρέλαση. Τα άτομα αυτά, παρά την έντονη αστυνομική παρουσία, απειλούσαν και έβριζαν χυδαία, ακολουθώντας επί πολλή ώρα μέσα στα στενά της προσφυγούπολης το Δήμαρχο, αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους, αλλά και πολλούς πολίτες.

Η ίδια συμπεριφορά συνεχίστηκε και στο κέντρο της πόλης πριν ξεκινήσει η παρέλαση, ενώ μετά το πέρας της αρκετοί από αυτούς ακολούθησαν φωνάζοντας και απειλώντας δημοτικούς συμβούλους και άλλους πολίτες στα στενά της πόλης.

Το επεισόδιο αυτό είναι συνέχεια της ιδιότυπης ομηρίας που ζει η πόλη τον τελευταίο καιρό με αφορμή το γήπεδο της ΑΕΚ. Μερικές δεκάδες φερόμενων ως οπαδών έχουν εγκατασταθεί στο κέντρο της πόλης και προσπαθούν να εμποδίσουν και να ακυρώσουν οποιοδήποτε έργο της δημοτικής αρχής. Το γεγονός ότι δεν σεβάστηκαν την εθνική επέτειο και προσπάθησαν να την μετατρέψουν σε πεδίο οπαδικής αντιπαράθεσης, δείχνει πού οδηγεί η συνεχής υποδαύλιση από μερίδα του οπαδικού τύπου και η ανοχή αυτών των φαινομένων από την επίσημη ΑΕΚ. Καλούμε το λαό της πόλης μας να απομονώσει αυτά τα στοιχεία και να εμποδίσει την καλλιέργεια κλίματος διχασμού και αντιπαράθεσης για ένα ζήτημα στο οποίο ο Δήμος έχει ξεκάθαρα τοποθετηθεί. 

Ο λαός της πόλης μας έχει και μνήμη και συνείδηση και κυρίως έχει δημοκρατική παράδοση που δεν χωρά χουλιγκανισμούς και ακραίες συμπεριφορές.


Τις φωτογραφίες μας έστειλαν αναγνώστες μας















Τα 3 βίντεο που ακολουθούν είναι από το ENWSI.GR

 


 


 


Το βίντεο που ακολουθεί είναι από το Fx-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου