.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

Παρουσίες και απουσίες στη Νέα Φιλαδέλφεια

"Αναδημοσιεύσεις από τον Κόσμο της Ν. Φιλαδέλφειας" http://www.kosmosnf.gr

Κάποιοι θαρρούν πως οι Φιλαδελφειώτες είναι αόμματοι· πως δεν βλέπουν ποιοι είναι παρόντες και πώς στη Νέα Φιλαδέλφεια, ποιοι είναι απόντες αν και καθήκον τους να είναι παρόντες. Κάποιοι πάλι είναι παρόντες ωσεί απόντες.

Παρόντες τρομοκρατούντες είναι κάποιοι «Μόνο ΑΕΚ», «Όλο το Άλσος Γήπεδο», που συνυπάρχουν και με μερικούς που τους συγκινεί το «Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλ-φειά», έτσι φωναγμένο, χωρίς αποσαφήνιση αν Γήπεδο Μελισσανίδη ή της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ.

Παρούσες και οι δυνάμεις … της τάξεως· τώρα τι θέτουν σε τάξη, αφού δεν λογαριάζονται με τους παραπάνω παρόντες, είναι ένα ερώτημα.


Απόντες οι της Κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ υπουργοί· χρήσιμη θα ήταν η παρουσία τους στη Νέα Φιλαδέλφεια, μαζί και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, χρήσιμη για τους ίδιους εννοώ, ώστε να μη δηλώνουν ανοησίες.

Απόντες και οι των πολιτικών κομμάτων, οι πρόεδροι οι γραμματείς οι φαρισαίοι αυτών, οι βουλευτές τους, που στα οπαδικά μπουλούκια έχουν αποφασίσει να στηρίζονται και όχι σε έμφρονες πολίτες, έως ότου καταστούν πλήρως δέσμιοι της οπαδικής «δημοκρατίας».

Απόντες οι των εφημερίδων, των ραδιοφώνων, των τηλεοράσεων· παρών όμως ο οπαδικός τύπος με τις προεκτάσεις του, τις τοπικές ιστοσελίδες και εφημερίδες, που τον ακολουθούν, δίνοντας μάλιστα βήμα σε χλευαστικές, υβριστικές, απειλητικές απόψεις, οπαδών και καλά της ΑΕΚ που γνωρίσαμε…

Απόντες και οι του επιστημονικού κόσμου, όταν δεν είναι στο πλευρό του Μελισσανίδη (γιατί κι αυτό συνέβη)· εκείνοι του Πολυτεχνείου, των Πανεπιστημίων, των Επιμελητηρίων,των επιστημονικών συλλόγων.

Τέλος παρόντες ωσεί απόντες κάποιοι τοπικών οργανώσεων πολιτικών κομμάτων, δημοτικών παρατάξεων, τοπικών συλλόγων κά.

Θέλω κλείνοντας να επαναλάβω: οι Φιλαδελφειώτες δεν είναι αόμματοι, βλέπουν!

Κώστας Π. Παντελόγλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου