.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Οι "αντιεξουσιαστές" της αεκ σκίζουν αφίσες στη Φιλαδέλφεια για το δικαστηριο της ανακατάληψης της villa amalias



Σήμερα το βραδάκι στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου και κατοικούμε, βγήκαμε 2 άτομα για αφισοκόληση.  Περνώντας από τη Στρούγκα (όπου στο πεζοδρόμιο υπήρχαν 2-3 αεκτζήδες), βάλαμε και κάποιες αφίσες στον πλαϊνο τοίχο πάνω στο σύνθημα "αεκ ή φάπα" -στον τοίχο αυτόν πάντα κάνουμε αφισοκολήσεις για καταλήψεις, πολιτικούς κρατούμενους κ.α- . Όταν επιστρέψαμε στο σημείο αργότερα οι αφίσες είχαν σκιστεί, καθώς και σε άλλα σημεία στο κέντρο της Φιλαδέλφειας.
 Έτσι υπερασπίζονται τις καταλήψεις οι "αντιεξουσιαστές" - "αντιφασίστες" της αεκ και της original. Σκίζοντας με μίσος τις αφίσες που καλούν την Τριτη 28/3 στο δικαστήριο για την ανακατάληψη της villa amalias, φρουρούμενης τότε από τα ΜΑΤ.

Μόνο ξύλο στους εχθρούς της ελευθερίας!

υγ. να ξέρουν όσοι συναγελάζονται με original A.E και ΣΙΑ... ότι καμία κολυμβήθρα του Σιλωάμ δεν θα μπορέσει να τους ξεπλύνει.
Ξεκαθάρισμα τώρα, αλλιώς είναι συνένοχοι...

Συνειδητά ενάντια στους φασίστες του κράτους, του κεφαλαίου και τα τσιράκια τους...



σύντροφοι, συντρόφισσες που συμετείχαμε στην ανακατάληψη της villa amalias


πηγή: athens.indymedia.org

5 σχόλια:

  1. Καμπούρη το "μόνο ξύλο" της ανακοίνωσης των συντρόφων σου το επικροτείς και το αναπαράγεις, το ξύλο που έφαγες εσύ (και το καταδικάζω εννοείται) σε πειράζει μόνο ε; Το "ξύλο" είναι καλό ή κακό ανάλογα με το ποιος το ρίχνει; Για να καταλάβουμε δηλαδή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπα βγήκες να καταδικάσεις την ανακοίνωση; Και θυμήθηκες και τη βιαιοπραγία ενάντια στον Μανώλη; Τα γεγονότα στην πόλη μας και το κλίμα τρομοκρατίας που έχουν επιβάλλει τα τσιράκια του Μελισσανίδη δεν σε ενοχλούν; Όλα τα παραπάνω που αναφέρονται στην ανακοίνωση είναι πράξεις αντίστασης ενάντια σε ναζιστές και φασίστες. Κατάλαβες "αντικειμενικέ".
      Vincent

      Διαγραφή
    2. (προς Vincent 8:41 μ.μ) Με την δική σου λογική και οι ακραίες πράξεις των ΑΕΚτζήδων είναι πράξεις αντίστασης και αγανάκτησης. Το "μόνο ξύλο" είναι καταδικαστέο και απαράδεκτο από όποια πλευρά και αν προέρχεται. Αν αυτό το τόσο απλό δεν το καταλαβαίνεις τότε έσυ είσαι φασίστας και τραμπούκος. Και πάνω απ'όλα "αντικειμενικός"!

      Διαγραφή
    3. Καταρχάς δεν σου απέδωσα κανένα χαρακτηρισμό. Αλλά είναι ωραίο πράγμα να αυτοαποκαλύπτεται κάποιος.Χαρακτηρίζεις τους τραμπουκισμούς από τα τσιράκια του Μελισσανίδη πράξεις αντίστασης!!!.Ενάντια σε ποιούς; Ποιος τους επιτέθηκε; Αλωνίζουν ανενόχλητοι στην πόλη μας και το κράτος κάνει τα στραβά μάτια. Ματαιώνουν εκδηλώσεις, δημοτικά συμβούλια,επιτίθενται σε εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους, ασχημονούν.Και εσύ αυτά τα ονομάζεις "πράξεις αντίστασης". "Πράξεις αντίστασης" φασιστών απέναντι σε ένα λαό που η μοναδική του μέριμνα είναι να διαφυλάξει την ποιότητα ζωής του αγωνιζόμενος ενάντια στη λαίλαπα των επιχειρηματικών συμφερόντων του Μελισσανίδη. Φυσικά ματαίως περιμένω να καταδικάσεις τις πράξεις βίας εναντίον του Μανώλη ως "αντικειμενικός". Τελικά επειδή η βλακεία σου είναι ανίκητη θα συμφωνήσω μαζί σου. Όλοι οι τραμπούκοι φασίστες που έχει ξαμολήσει ο λαθρέμπορος Μελισσανίδης είναι "αντιστασιακοί".Κι εσύ φυσικά.
      Vincent

      Διαγραφή
  2. Έκαστος εφ' ω ετάχθη...29 Μαρτίου 2017 στις 11:15 π.μ.

    Αυτά να τα βλέπουν όσοι έκαναν λόγο για... "οπαδικό κίνημα" στο πρόσφατο παρελθόν.
    Καμία ανοχή σε όσους βάζουν τις Ανώνυμες Εταιρείες (όπως είναι οι ΠΑΕ του ελληνικού λούμπεν κεφαλαίου) πάνω από τους δημότες.

    Στην υπόθεση της προστασίας της πόλης, του Άλσους και της ποιότητας ζωής των κατοίκων, δεν υπάρχουν "ναι μεν αλλά" ούτε χωράνε "ισαποστάκηδες"!

    Ή με την κοινωνία της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας
    ή με τους χαρτζιλικωμένους μπράβους και τα ναζίδια του ghetto και της μεταλλαγμένης εδώ και πολύ καιρό original.

    Τα ψέμματα και οι μυθοπλασίες τελείωσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή