.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Αναβολή της συζήτησης για το Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας

Από παλαιότερους βανδαλισμούς στα γραφεία της Λαϊκής Συνέλευσης, στη Νέα Φιλαδέλφεια
 

Ζητούμενο αποτελούν για την Φιλαδέλφεια οι συνθήκες που να επιτρέπουν την ελεύθερη συζήτηση και τον διάλογο. Η ιδιότυπη πολιορκία της πόλης και το κλίμα τρομοκρατίας που διατηρείται, οδήγησαν τη Λαϊκή Συνέλευση Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας στην απόφαση να αναβάλει την προγραμματισμένη για αύριο, στο τοπικό Πνευματικό Κέντρο, συζήτηση για το Άλσος και το θέμα του γηπέδου της «Δικέφαλος ΑΕ».

Υπενθυμίζεται ότι λόγω του αποκλεισμού του αυτοδιαχειριζόμενου χώρου, όπως και του διπλανού χώρου που στεγάζεται η κατάληψη «Στρούγκα», από φερόμενους ως οπαδούς της ΑΕΚ, ακυρώθηκε προσφάτως η προβολή του ντοκιμαντέρ «Χρυσή Αυγή - Προσωπική Υπόθεση» και η συζήτηση που θα ακολουθούσε με μέλος της παραγωγής.


Με τη χθεσινή της ανακοίνωση η Λαϊκή Συνέλευση δηλώνει ότι «θα εξακολουθεί να αγωνίζεται με όλες τις δυνάμεις της προκειμένου να αναπτυχθεί με μαζικούς όρους το κίνημα των κατοίκων που θα επαναφέρει τη δημοκρατία στη γειτονιά μας και θα υπερασπιστεί το άλσος μας και τους ελεύθερους χώρους από την ασυδοσία και την αρπακτική μανία του κεφαλαίου και των μπράβων του».
Η ανακοίνωση της Λαϊκής Συνέλευσης, εδώ: PDF iconΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

πηγή: efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου