.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη, 7 Μαρτίου 2017

Ο Δήμαρχος Περάματος καταδικάζει τη βία και τους βανδαλισμούς στο Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας- Ν. Χαλκηδόνας


Όσα δε τολμούν ή δε θέλουν να πουν ή να καταδικάσουν η ΚΕΔΕ, η ΠΕΔΑ, γειτονικοί δήμαρχοι όπως της Ν. Ιωνίας Η. Γκότσης, των Αγ. Αναργύρων Ν. Σαράντης, η περιφέρεια της (α)Ρένας Δούρου κλπ. Αλλά και όσα δε καταδίκασαν στο δήμο μας κόμματα και παρατάξεις του δήμου, με εξαίρεση την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, το ΣΥΡΙΖΑ, τη Λαϊκή Συσπείρωση και φυσικά τη πλειοψηφία του δήμου, τα λέει ο δήμαρχος Περάματος Γιάννης Λαγουδάκης.


Η αναδημοσίευση που ακολουθεί είναι από το glagoudakis.gr:


Τις τελευταίες ημέρες ο Δήμος Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας βρίσκεται υπό την πολιορκία ομάδας ατόμων, οι οποίοι ανενόχλητοι βανδαλίζουν δημόσια κτίρια, απειλούν πολίτες, ενώ έφτασαν στο σημείο να χτυπήσουν τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γεώργιο Πάνο.

Ο Δήμαρχος Περάματος Γιάννης Λαγουδάκης καταδικάζει τις βίαιες πράξεις που καταλύουν κάθε έννοια δημοκρατίας. Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στους δημοκρατικούς πολίτες και τη Δημοτική Αρχή της Ν. Φιλαδέλφειας- Ν. Χαλκηδόνας, απέναντι στο κλίμα τρομοκρατίας που επικρατεί στην πόλη.
Καταγγέλουμε την προσπάθεια εκφοβισμού και εκβιασμού αιρετών και πολιτών, προκειμένου να συναινέσουν με τη βία στα σκοτεινά σχέδια των τραμπούκων.

Καλούμε τη δικαιοσύνη και την πολιτεία να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα που δεν θα επιτρέψουν στο μέλλον την επανάληψη παρόμοιων αποτρόπαιων περιστατικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου