.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Γιατί αποφεύγει τις κάμερες ο Μελισσανίδης; - Τα πιο τρελά σενάρια ακούγονται που φτάνουν μέχρι...



Σε ένα ακόμα ντέρμπι ο ηγέτης της ΑΕΚ έκανε μπασκετική κίνηση... back door.

Στη νίκη επί του Ολυμπιακού ο Δημήτρης Μελισσανίδης... την έκανε στους δημοσιογράφους. Η ΑΕΚ κέρδισε τον νούμερο έναν αντίπαλό της, πριν από μερικές εβδομάδες, αλλά ο «τίγρης» απέφυγε τις δηλώσεις. Βέβαια τον βοήθησαν τότε και οι συγκυρίες, αφού τα φώτα δημοσιότητας στράφηκαν σε γνωστό ηθοποιό και μέχρι να ολοκληρώσει τις δηλώσεις του, ο ηγέτης της Ένωσης πέρασε από δίπλα τους και έφυγε χωρίς να μιλήσει, λόγω του ότι ήταν κάπως αδιάθετος από ένα κρύωμα που τον ταλαιπωρούσε!


Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη όμως, παύει να είναι σύμπτωση; Το λέμε αυτό επειδή ο «τίγρης» έκανε το ίδιο και μετά την εμφατική νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ! Η ομάδα του κέρδισε 3-0 και ο ίδιος δεν έκανε ούτε χθες δηλώσεις, "προβληματίζοντας" πολύ κόσμο για τη δημόσια... απουσία του λόγου του. Βλέπετε και οι συγκυρίες είναι περίεργες. Πέρσι τέτοια εποχή ήταν λαλίστατος. Έβγαινε και μιλούσε για διαιτητές που θα σφυρούσαν στα τρένα, για νεκροκεφαλές και για γκρανκάσες.
Φέτος όμως τί έχει συμβεί και φαίνεται να κρατάει πιο μετριοπαθή στάση;; Έχει σχέση με το γεγονός, ότι η φετινή πορεία της ΑΕΚ είναι ανέλπιστη; Σχετίζεται με το θέμα του γηπέδου που δεν προχωρά; Ή μήπως ετοιμάζει τη μεγάλη έξοδο (απίθανο βέβαια, αλλά στη σεναριολογία όλα ακούγονται); Όλα αυτά τα ερωτήματα απασχολούν πολύ κόσμο στις τάξεις των οπαδών της Ένωσης και σίγουρα περιμένουν απαντήσεις.

Αγωνιστικά η ομάδα βελτιώθηκε με τις προσθήκες του Ιανουαρίου και την έλευση του Χιμένεθ. Στα του γηπέδου όμως, υπάρχει θέμα. Γιατί η ΑΕΚ έχει καιρό να μιλήσει δημόσια, σε αντίθεση με τη δημοτική αρχή, η οποία σύμφωνα με τους «κιτρινόμαυρους» βάζει εμπόδια στην «Αγιά Σοφιά» και πρόσφατα έδωσε συνέντευξη Τύπου για το θέμα. Όσον αφορά την έξοδο που αναφέραμε παραπάνω, είναι κάτι που μουρμουρίζεται από τις κακές τις γλώσσες που λέει και ο λαός.

Πώς όμως να αφουγκρατσείς αυτό το σενάριο, όταν ο διοικητικός ηγέτης ήταν και είναι δίπλα στην ομάδα έμπρακτα; Αποδείξεις που μιλάνε; Χιμένεθ και Αραούχο...

πηγή:  sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου