.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Οι της «Αγιά Σοφιάς» έχουν λέει και τους «Μικρασιάτες» στο πλευρό τους…

"Αναδημοσιεύσεις από τον Κόσμο της Ν. Φιλαδέλφειας" http://www.kosmosnf.gr

Δεν τους φτάνουν οι κυβερνητικοί, οι περιφερειακοί, οι χουλιγκάνοι φασίστες οπαδοί τους, οι της «Αγιά Σοφιάς» θέλουν – και εμφανίζουν – στο πλευρό τους και «Μικρασιάτες», εκείνους δηλαδή που εκστασιάζονται αναλογιζόμενοι τα «μικρασιατικά» της «Αγιά Σοφιάς» του Μελισσανίδη.

Τι ντροπή να κατεβάζουν στα πόδια του τυχόντος την Αγία του Θεού Σοφία της Κωνσταντινούπολης, μνημείο εξαιρετικό της χριστιανοσύνης και της αρχιτεκτονικής.

Τι ντροπή να προσβάλουν τους Μικρασιάτες προγόνους μας που έστησαν τις προηγούμενες δεκαετίες ανά την Ελλάδα κιβωτούς του Μικρασιατικού Ελληνισμού ποικίλων μορφών, καταβάλοντας κόπο, χρόνο και χρήμα, που το αφεντικό της «Αγιά Σοφιάς» ούτε έχει καταβάλει, ούτε διανοείται πως θα καταβάλει.


Τι ντροπή να καταθέτουν στα πόδια των επιχειρηματικών συμφερόντων με το μανδύα της ΑΕΚ μνήμη αντιφασιστική αντιναζιστική, μάλιστα μνήμη Καισαριανής, του Στάλινγκραντ της Ελλάδος – από πού αντλούν αυτό το δικαίωμα; Τι λέει η Καισαριανή;

Τι ντροπή να υπάρχουν «Μικρασιάτες» που θαρρούν πως τιμάται ο Μικρασιατικός Ελληνισμός στο σύνολό του με μια «Αγιά Σοφιά», ένα ιδιωτικό μάλιστα γήπεδο του Μελισσανίδη!

Έτσι συρρικνωμένο και κακής ποιότητας αντιλαμβάνονται το Μικρασιατικό Ελληνισμό, τη βάση την προσδιοριστική του πολιτισμού της οικουμένης!

Πλανώνται πλάνη οικτρά!

Κώστας Π. Παντελόγλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου