.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Γήπεδο Μελισσανίδη (ΑΕΚ): Πάντα ήταν έτοιμοι να... το κατασκευάσουν


Στο διαδίκτυο υπάρχει ένας οπαδικός της ΑΕΚ ιστοχώρος, το aekosko.blogspot.gr. Αναδημοσιεύει διάφορα δημοσιεύματα που βρίσκει ενδιαφέροντα για τους αναγνώστες του, και σχετίζονται με τη ποδοσφαιρική ΑΕΚ και το γήπεδο Μελισσανίδη.

Διαλέξαμε μερικά από το 2014. Σήμερα πια δείχνουν ανάγλυφα πόσο συστηματικά έχει επιχειρηθεί από τα επιχειρηματικά συμφέροντα, να δουλέψουν τους οπαδούς διοχετεύοντας πληροφορίες ή κάνοντας δηλώσεις ότι τάχα εκδίδεται η οικοδομική άδια και ξεκινούν τα έργα. Γνωρίζοντας φυσικά ότι ήταν αδύνατο να συμβεί κάτι τέτοιο καθώς δεν υπήρχαν οι προϋποθέσεις.


Αλλά και σήμερα ακόμη κι αν ο δήμος παράνομα ενέκρινε υψόμετρα με βάση προμελέτη, πάλι θα χρειάζονταν αρκετά χρόνια για να υλοποιηθεί το συγκεκριμένο σχέδιο. Κι αυτό χωρίς να λάβουμε υπόψη τις προσφυγές στο νόμο που αναμένεται να υπάρξουν σε διάφορα στάδια της διαδικασίας. Η αιτία βρίσκεται στο επιχειρηματικό σχέδιο που θέλει ένα γήπεδο που δε χωράει στο χώρο, κατά παρέκκλιση κάθε  νόμου που αφορά γηπεδικές εγκαταστάσεις. Το μόνο που δεν έχουν πάντως πει ακόμη στους οπαδούς, είναι πως οι εργολάβοι που θα... κληθούν να το κατασκευάσουν θα πληρωθούν με ομόλογα Σώρρα...

Ακολουθούν οι αναδημοσιεύσεις από το aekosko.blogspot.gr

Τετάρτη, 27 Αυγούστου 2014


Τέλος του μήνα περιμένουν στην ΑΕΚ την οικοδομική άδεια ανέγερσης της «Αγιά Σοφιάς»

Αθόρυβα, αλλά με σταθερούς ρυθμούς προχωρούν οι άνθρωποι της ΑΕΚ τις διαδικασίες για την έκδοση της οικοδομικής άδειας για την ανέγερση του νέου γηπέδου.


Συγκεκριμένα, παρά το γεγονός ότι λόγω της γραφειοκρατίας υπάρχουν νέες καθυστερήσεις, οι υπεύθυνοι της "Δικέφαλος 1924" δεν έχουν αφήσει ούτε μέρα να πάει χαμένη, προσπαθώντας έτσι να κερδίσουν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο για να πετύχουν τον στόχο τους που δεν είναι άλλος από την έναρξη των εργασιών στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό που τονίζουν τις τελευταίες μέρες οι άνθρωποι της ομάδας είναι ότι το αργότερο ως τα τέλη του επόμενου μήνα θα έχουν ξεπεραστεί όλα τα εμπόδια (και ειδικά η γραφειοκρατία) για την έκδοση της πολυπόθητης άδειας. Με τον τρόπο αυτό θα γίνει ένα ακόμα ιδιαίτερα σημαντικό και καθοριστικό βήμα για την επίτευξη του μεγάλου ονείρου των φίλων του Δικεφάλου.
Πηγή : enwsi.gr


«Ψήνεται» συνάντηση Μελισσανίδη με Τσίπρα για την «Αγιά Σοφιά»

Ο Σεπτέμβριος θα είναι μήνας σημαντικών εξελίξεων για το γήπεδο της ΑΕΚ. Στα μέσα (ή έστω στα τέλη του μήνα) αναμένουν στην Ενωση να πάρουν στα χέρια τους την πολυπόθητη οικοδομική άδεια και να έχουν τη δυνατότητα για άμεση έναρξη των εργασιών. 


Από τη Δευτέρα αναλαμβάνουν και επίσημα τα καθήκοντα τους, η Ρένα Δούρου ως περιφερειάρχης Αττικής και ο Αρης Βασιλόπουλος ως δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας. Ωστόσο, μπορεί να υπάρξουν άμεσα πιο καθοριστικές εξελίξεις.
Καλά πληροφορημένες πηγές αποκαλύπτουν πως τις τελευταίες ημέρες γίνεται μεγάλη προσπάθεια εντός του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να πέσουν «γέφυρες» και να υπάρξει συνάντηση του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Αλέξη Τσίπρα. Μέσω αυτής της συνάντησης κορυφής, θα επιχειρηθεί συμφωνία στο υψηλότερο επίπεδο, ώστε βάσει αυτής να προχωρήσει στη συνέχεια το πρότζεκτ του νέου γηπέδου. Αλλωστε, υπάρχει πρόθεση από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να κλείσει ένα θέμα που δημιουργεί αντιπαράθεση με πολύ σημαντικό κομμάτι του ελληνικού πληθυσμού, όπως είναι οι φίλοι της ΑΕΚ.
Το βασικό πλαίσιο που μπορεί να υπάρξει συναίνεση, είναι η συμφωνία τριών σημείων που είχε υπάρξει στην αρχή του καλοκαιριού με τον ΣΥΡΙΖΑ. Η ΑΕΚ έχει ήδη αποδεχθεί τη μείωση του ύψους των πυλώνων, ενώ έχει αποδεχθεί ήδη την ανάληψη της αναδάσωσης του άλσους, αλλά και της δενδροφύτευσης άλλης περιοχής που θα υποδείξει ο δήμος. Επίσης, είχε συμφωνηθεί η αγορά έκτασης από την ΑΕΚ, που θα χρησιμοποιούνταν αποκλειστικά από τον δήμο ως χώρος στάθμευσης. Εάν πρυτανεύσει η λογική, μπορεί να υπάρξει κεντρική συμφωνία σε αυτό το επίπεδο.
Πηγή : enwsi.gr

Πέμπτη, 21 Αυγούστου 2014


Αρχίζει η μελέτη για τις άδειες του Ναού

Όλες οι επόμενες άμεσες εξελίξεις στο θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ.


Σε χρόνο ρεκόρ και στηριζόμενη στην άριστη προεργασία της η ΑΕΚ λίγες ημέρες πριν το 15Αύγουστο κατέθεσε στο ΥΠΕΚΑ το φάκελο με τις μελέτες του γηπέδου της, προκειμένου να πάρει στα χέρια της την οικοδομική άδεια.
Πλέον από Δευτέρα θα μετράμε αντίστροφα για το πλέον σημαντικό γεγονός της κατασκευής του Ναού. Τη Δευτέρα λοιπόν, επιστρέφουν στις εργασίες τους οι υπάλληλοι του ΔΟΚΚ, οι οποίοι και θα αρχίσουν όλα όσα απαιτούνται σχετικά με τον πλήρη φάκελο της ΑΕΚ. Άμεσα ο φάκελος θα δοθεί σε ειδικό πολιτικό μηχανικό, ο οποίος μαζί με μελετητές θα εξετάσουν και θα δώσουν το τελικό "οκ" για να εκδοθεί η άδεια οικοδόμησης του Ναού.
Θέλει χρόνο φυσικά για να γίνουν όλα αυτά, ωστόσο στην ΑΕΚ είναι αισιόδοξοι πως οι εξελίξεις θα τρέξουν γρήγορα και τα έργα θα ξεκινήσουν στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Πηγή : aek365.com

Πέμπτη, 14 Αυγούστου 2014


Έτοιμοι να ξεκινήσουν εργασίες με την απόκτηση της οικοδομικής άδειας είναι στην ΑΕΚ

Απόλυτη ικανοποίηση επικρατεί στην ΑΕΚ έπειτα από την κατάθεση του φακέλου για την απόκτηση οικοδομικής άδειας.


Σε μία «νεκρή» περίοδο, που ουδείς περίμενε πως θα υπήρχαν ουσιαστικές εξελίξεις, η Ενωση κατάφερε να κάνει το τελευταίο βήμα πριν την έναρξη των εργασιών. Από τη στιγμή που η ΑΕΚ θα αποκτήσει την άδεια στα χέρια – κάτι που εκτιμάται πως θα συμβεί εντός του Σεπτεμβρίου – μπορεί άμεσα να ξεκινήσει εργασίες στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Ο έλεγχος των στοιχείων που κατέθεσε η ΑΕΚ στον φάκελο για την οικοδομική άδεια αναμένεται να εξεταστεί στο τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου, όταν θα έχει επιστρέψει ο διευθυντής της ΔΟΚΚ. Στην Ενωση πάντως έχουν την πεποίθηση, πως δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα και η έγκριση θα είναι άμεση. Και έχοντας καλύψει όλες τις νόμιμες απαιτήσεις, η ΑΕΚ θα προχωρήσει στην επίσημη έναρξη των εργασιών.
Πηγή : enwsi.gr

Τετάρτη, 13 Αυγούστου 2014


Κατατέθηκαν τα έγγραφα, ζεσταίνονται οι μπουλντόζες!

Σε χρόνο ρεκόρ η ΑΕΚ κατάφερε να ολοκληρώσει τον φάκελο της "Αγιάς Σοφιάς" και να τον καταθέσει στο ΥΠΕΧΩΔΕ προκειμένου να πάρει την άδεια για την έναρξη των εργασιών.


Ο φάκελος της Ένωσης ήταν ουσιαστικά έτοιμος, ωστόσο απέμεναν κάποιες λεπτομέρειες, οι οποίες έπρεπε να γίνουν σωστά ώστε να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα σχετικά με τις άδειες της "Αγιάς Σοφιάς". Οι υπεύθυνοι του έργου κατάφεραν να κλείσουν και να παραδώσουν τον φάκελο στο ΥΠΕΧΩΔΕ σε χρόνο ρεκόρ και έτσι πλέον η Ένωση μετράει αντίστροφα για τη στιγμή που θα έχει στα χέρια της την άδεια για την έναρξη των εργασιών του νέου γηπέδου της.
Το αργότερο σε 60 ημέρες, αν και είναι πιθανό να συμβεί και αρκετά νωρίτερα θα εκδοθεί η άδεια και έτσι τα έργα θα ξεκινήσουν.
Το μόνο σίγουρο είναι, ότι οποιαδήποτε στιγμή και αν ξεκινήσουν τα έργα οι υπεύθυνοι του έργου έχουν την εντολή να το τρέξουν με 1000, ώστε το γήπεδο να είναι έτοιμο το συντομότερο δυνατόν.
Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:
"H ΠAE AEK ανακοινώνει ότι κατατέθηκε σήμερα στην αρμόδια υπηρεσία του ΥΠΕΧΩΔΕ και συγκεκριμένα στη διεύθυνση ΔOKK με αριθμό πρωτοκόλλου 39151 ο φάκελος που αφορά την έκδοση της οικοδομικής άδειας για την ανέγερση του γηπέδου μας στη Νέα Φιλαδέλφεια. Πρωταρχικός στόχος μας πλέον είναι να μη χαθεί ούτε μια ημέρα και να προχωρήσουν άμεσα όλες οι διαδικασίες που απαιτούνται στη συνέχεια."
Πηγή : aek1924.gr

Παρασκευή, 8 Αυγούστου 2014


Δεν έχει υπογραφεί η σύμβαση Ερασιτεχνικής – «Δικέφαλος 1924» για το γήπεδο

Καμία σύμβαση δεν έχει υπογραφεί μεταξύ της διοίκησης της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ με την «Δικέφαλος 1924» για την παραχώρηση του οικοπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια που θα κατασκευαστεί το νέο γήπεδο της Ένωσης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ούτε ο πρώην πρόεδρος της «Μάνας ΑΕΚ», Κωνσταντίνος Κοτσάτος, ούτε ο νυν, Αλέξης Αλεξίου έχουν υπογράψει σχετικό έγγραφο. Και αυτό διότι για να γίνει αυτό χρειάζεται πρώτα να υπάρξει διοικητικό Συμβούλιο κι έπειτα η απόφαση να εγκριθεί από Γενική Συνέλευση. Στην τελευταία τακτική Γ.Σ. του σωματείου δεν συζητήθηκε κάτι τέτοιο, παρά τα όσα νομότυπα διαβεβαίωνε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στη συνέντευξή του στο Ζάππειο.
Σε περίπτωση που ο κ. Αλεξίου έχει υπογράψει χωρίς την έγκριση των μελών του Δ.Σ. τότε το έγγραφο θεωρείται άκυρο και η πράξη παράνομη. Θυμίζουμε πως με τη σύσταση της νέας ΠΑΕ ΑΕΚ το σωματείο δικαιούται να λαμβάνει το 15% των εσόδων από τη χρήση του γηπέδου συν το 10% από τα εισιτήρια από κάθε εντός έδρας αγώνα.
Πηγή : aek24hours.gr

Τρίτη, 5 Αυγούστου 2014


Την επόμενη εβδομάδα καταθέτει η ΑΕΚ τον φάκελο για την απόκτηση οικοδομικής άδειας

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζουν στην ΑΕΚ την ολοκλήρωση του φακέλου για την απόκτηση της πολυπόθητης οικοδομικής άδειας.


Ο στόχος είναι τα πάντα να είναι…τριπλοτσεκαρισμένα και να βρίσκονται σε καθεστώς απόλυτης νομιμότητας, ώστε να μη μπορεί ουδείς να βρει κάποιο κενό και να δημιουργήσει πρόβλημα. Αλλωστε, όλο αυτό το διάστημα φαίνεται πως οι καλοθελητές για το γήπεδο…περισσεύουν και ψάχνουν αφορμή για να μπλοκάρουν την υπόθεση.
Ολο το επιτελείο της ΑΕΚ βρίσκεται επί ποδός και υπάρχει εκτίμηση πως την επόμενη εβδομάδα θα μπορεί να κατατεθεί στην αρμόδια υπηρεσία ο φάκελος για την απόκτηση οικοδομικής άδειας. Όλα τα προαπαιτούμενα έγγραφα που θα καταθέσει η ΑΕΚ περνούν από νομικό έλεγχο, ώστε να είναι απόλυτα ξεκάθαρα στη διαδικασία. Η μάχη με τον χρόνο συνεχίζεται, αλλά στην Ενωση ξέρουν πως πλέον η υπόθεση είναι στα χέρια τους.
Πηγή : enwsi.gr

Δευτέρα, 4 Αυγούστου 2014


Προχωράει για τις άδειες

Ξεκίνησαν από σήμερα οι κινήσεις της ΑΕΚ για την εξασφάλιση της άδειας ανέγερσης της «Αγιά Σοφιάς» από την αρμόδια υπηρεσία του ΥΠΕΚΑ.


Μπορεί η διαδικασία συζήτησης και ψήφισης του νομοσχεδίου για το γήπεδο να πήγε πολύ πίσω τον προγραμματισμό που υπήρχε, όμως στην ΑΕΚ είναι αποφασισμένοι πλέον να μην χαθεί ούτε... λεπτό. Ο νόμος υπερψηφίστηκε από τη Βουλή την περασμένη Τετάρτη και σε χρόνο... ρεκόρ, την Παρασκευή, δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ, ανοίγοντας τον δρόμο στην Ένωση να προχωρήσει στις επόμενες κινήσεις της.
Κάτι που ξεκίνησε από σήμερα. Με εντολή του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο Δημήτρης Ανδριόπουλος και τα στελέχη της Δικέφαλος 1924 άρχισαν τις διαδικασίες για να δρομολογήσουν τις εξελίξεις. Ήδη, στις πολλές επαφές που έχουν υπάρξει μεταξύ των ανθρώπων της ΑΕΚ και των στελεχών του ΥΠΕΚΑ έχει γίνει πολύ σημαντική προεργασία. Ωστόσο, μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί και ο τελικός φάκελος της «Αγιά Σοφιάς» (απομένουν κάποια διαδικαστικά ζητήματα προς διευθέτηση, έπειτα από την δημοσίευση του ΦΕΚ), με στόχο η ομάδα να έχει το συντομότερο δυνατό στα χέρια της την άδεια να... βάλει μπουλντόζες στο οικόπεδό της.
Πηγή : aek365.com




Τίποτα ΔΕΝ μπορεί να κάνει το ακυρωτικό Δικαστήριο στην ΑΕΚ!

Απευθυνθήκαμε σε μια δικηγόρο που αγαπά πολύ την ΑΕΚ, για το άρθρο με τίτλο: SOS: Καμπανάκι κινδύνου για τα 20 εκατομμύρια της Περιφέρειας.


Αφορμή της κουβέντας μας στάθηκε η αίτηση ακύρωσης της απόδοσης του ποσού των 7 εκατομμυρίων Ευρώ από την Περιφέρεια προς τον Παναθηναϊκό για έργα ανακατασκευής της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Μας είπε κατά γράμμα η Ενωσίτισσα δικηγόρος που θέλει να κρατήσει την ανωνυμία της, αλλά είναι πάντα κοντά μας και μας ενημερώνει για θέματα που αφορούν σε νομικές υποθέσεις…
«Δεν είναι δουλειά του ακυρωτικού δικαστηρίου να αποφασίζει πόσα λεφτά θα επενδυθούν και που… Είναι της Περιφέρειας που είναι και εκλεγμένη. Εφόσον αυτοί (οι αιτούντες την ακύρωση…) δεν αποδεικνύουν κάποια ζημιά δε θα ακυρωθεί η επένδυση με το επιχείρημα ότι αυτοί φταίνε για την κρίση! Ίσα ίσα το δικαστήριο θα αποφανθεί πως λόγω κρίσης πρέπει να γίνονται επενδύσεις!
Όσες φορές γίνονται αιτήσεις ακύρωσης κατά «επενδύσεων» δεν έχουν καμία τύχη…  Εκτός και αν αποδειχθεί ανεπανόρθωτη ζημιά. Π.χ. αν το έργο προκείται  να χτιστεί σε αρχαιολογικό χρώο. Δεν μπορεί να επικαλεστεί ο άλλος ότι είναι κακοδιαχείριση να πηγαίνουν κονδύλια όπου αποφασίζει η Περιφέρεια. Αυτή είναι η δουλειά της…
Δεν αποφασίζει το δικαστήριο το που θα πάνε τα χρήματα γιατί αν συνέβαινε κάτι τέτοιο θα ήταν σα να έμπαινε στη θέση της διοίκησης που παίρνει τέτοιες αποφάσεις. Ειδικά τώρα που υπάρχει η λογική από την κυβέρνηση για «προώθηση των  επενδύσεων».
Ωστόσο οι πολίτες έχουν αναφαίρετο δικαίωμα να απευθύνονται στη Δικαιοσύνη. Απλα δεν αποτελούν εμπόδιο τέτοιες εξελίξεις σε θέματα όπως αυτά της χρηματοδότησης αθλητικών έργων από την πλευρά της Περιφέρειας»
Πηγή : aek-live.gr

Σάββατο, 2 Αυγούστου 2014


SOS: Καμπανάκι κινδύνου για τα 20 εκατομμύρια της Περιφέρειας

Άρχισαν τα όργανα στον Παναθηναϊκό με τα 7 εκατομμύρια που είναι να πάρουν από την Πολιτεία για την ανακατασκευή του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας…


Αυτή η εξέλιξη σχετίζεται (μελλοντικά…) και με την ΑΕΚ, με πιθανές αντιδράσεις που θα υπάρξουν από αγνώστους… ΑΕΚ και Παναθηναϊκός έχουν ήδη συνάψει ένα άτυπο μέτωπο στο θέμα των γηπέδων και η εξέλιξη αυτήείναι ανησυχητική, με γνώμονα τις ήδη επαπειλούμενες αντιδράσεις διαφόρων και προσφυγή στο ΣτΕ για το θέμα της κατασκευής του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Παράλληλα οι ίδιοι που προσέφυγαν στην Δικαιοσύνη ή κάποιοι άλλοι που σκέφτονται και λειτουργούν παρόμοια, προφανώς και θα θέσουν θέμα χρηματοδότησης από την Περιφέρεια και για την ΑΕΚ, που περιμένει τα 20 εκατομμύρια της Δούρου. Άρα η ΑΕΚ, με βάση αυτή την εξέλιξη, θα πρέπει να οπλιστεί με επιχειρήματα και να είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει παρόμοιες καταστάσεις… Οι εξελίξεις είναι προ των πυλών και χρειάζεται (και είναι προφανές αυτό…) τακτική αντιμετώπισης.
Σας αποκαλύπτουμε τι γράφουν μεταξύ άλλων οι τρείς πολίτες (Κωστής Λυμπουρίδης, Νίκος Χαραλάμπους και Μάκης Σπυράτος) που κατέθεσαν την προσφυγή κατά της χρηματοδότησης των έργων ανακατασκευής της Λεωφόρου Αλεξάνδρας:
«Καταθέσαμε σήμερα, προσφυγή για την ακύρωση της απόφασης της Περιφέρειας Αττικής να χρηματοδοτήσει, εν μέσω δημοσιονομικής καταστροφής, με 7.000.000€ την ανακατασκευή του γηπέδου του ΠΑΟ στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.
Θυμίζουμε ότι η περιοχή που βρίσκεται το γήπεδο είναι χαρακτηρισμένη ως κοινόχρηστο πράσινο, ο ΠΑΟ δεν έχει την κυριότητα, αλλά την χρήση του, και το γήπεδο προβλέπεται να κατεδαφιστεί μόλις βρεθεί ο προσφορότερος τρόπος να ανεγερθεί νέο στον Ελαιώνα.
Η απόφαση που ζητάμε να ακυρωθεί, πετάει 7.000.000€ από χρήματα των φορολογουμένων για γρασίδι, αύξηση καθισμάτων, κατασκευή VIP rooms και δημοσιογραφικών θεωρείων ενός κατεδαφιστέου γηπέδου. Το πολιτικό μας σύστημα έχει πτωχεύσει την χώρα, αλλά ακολουθεί πιστά την συνταγή «άρτον και θεάματα».

Πηγή : aek-live.gr


Θέλει να κερδίσει τον χρόνο

Υπό φυσιολογικές συνθήκες, στην ΑΕΚ υπολόγιζαν πως τώρα θα είχαν ξεκινήσει τα έργα στη Νέα Φιλαδέλφεια. 


Εάν δεν υπήρχε η πολιτική αναταραχή των διπλών εκλογών, το κλείσιμο της Βουλής και οι καθυστερήσεις που δεν αφορούσαν την Ενωση, αλλά την Πολιτεία. Ωστόσο, έπειτα από τη ψήφιση του νομοσχεδίου από τη Βουλή και την άμεση δημοσίευση του ΦΕΚ, στην ΑΕΚ έχουν ολόκληρο τον Αύγουστο για να επιχειρήσουν τη μεγάλη ανατροπή. Είναι ξεκάθαρο, πως οι διαδικασίες για την απόκτηση οικοδομικής άδειας μπορεί να είναι εξαιρετικά χρονοβόρες.
«Θα ζητήσουμε την άδεια οικοδομήσεως, ξαρτάται όμως το πόσο διάστημα θα χρειαστεί για να την έχουμε στα χέρια μας. Γραφειοκρατία υπάρχει. Μπορεί να χρειαστεί από 15 μέρες, μέχρι και ενάμισι με δύο μήνες. Πιστεύω όμως ότι θα κάνουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, αφού ο φάκελος με όλες τις μελέτες έχει ήδη κατατεθεί», έλεγε ο καθ’ ύλην αρμόδιος της υπόθεσης, γενικός διευθυντής της «Δικέφαλος 1924 ΑΕ», Νίκος Στράτος.
Η προσπάθεια των «κιτρινόμαυρων» υπευθύνων είναι να κερδίσουν τον χρόνο.
Αν και όλες οι ενδείξεις δείχνουν πως θα χρειαστεί να φθινοπωριάσει για να ξεκινήσουν τα έργα, υπάρχουν ελπίδες πως μπορεί να γίνει η μεγάλη ανατροπή και να είναι στα χέρια της ΑΕΚ η άδεια εντός του Αυγούστου. Να έχει η Ενωση άμεσα τη δυνατότητα να ξεκινήσει έργα, να αγγίξει το όνειρο και να γεμίσει ακόμα περισσότερη πίστη και αισιοδοξία τον κόσμο της.
Πηγή : enwsi.gr

Παρασκευή, 1 Αυγούστου 2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου