.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017

Συγκλονίζει η υποκρισία της ΚΑΕ ΑΕΚ...

Με μια ανακοίνωση μνημείο υποκρισίας η Καλαθοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρία της ΑΕΚ, καλεί στο συλλαλητήριο της Κυριακής που οργανώνει η ORIGINAL 21. 

Τη χαρακτηρίζουμε μνημείο υποκρισίας γιατί είναι γνωστό πως στην "Αγιά Σοφιά" θα στεγάζονται μόνο οι αγώνες της ΠΑΕ ΑΕΚ. Γιατί η μπασκετική ΑΕΚ κάνει πρόσφυγες τη ποδηλασία από το ΟΑΚΑ για να μετατρέψει το ποδηλατοδρόμιο σε έδρα της ομάδας. Ιερά γίνονται λοιπόν τα χώματα μόνο όταν πρόκειται για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο;Η αναδημοσίευση που ακολουθεί είναι από το aek365.com

ΚΑΕ ΑΕΚ: Όλοι μαζί στη Φιλαδέλφεια! Θα είμαστε εκεί...


Συγκλονιστική ανακοίνωση της μπασκετικής ΑΕΚ με αφορμή το αυριανό συλλαλητήριοΜε μια συγκλονιστική ανακοίνωσή της και η ΚΑΕ ΑΕΚ δηλώνει "παρών" στο αυριανό συλλαλητήριο του λαού της ΑΕΚ με θέμα το γήπεδο. Διαβάστε την ανακοίνωση:

Η μεγάλη στιγμή της ΑΕΚ πλησιάζει.
 
Ο χρόνος λειτουργεί υπέρ μας για την ανέγερση του «κιτρινόμαυρου» ποδοσφαιρικού «Ναού» μας, της «Αγια-Σοφιάς» των ονείρων εκατομμυρίων πιστών ανά την υφήλιο, οι οποίοι αναμένουν το αυτονόητο. Αυτό, που η Ιστορία επιτάσσει.

Η ανίερη και ολέθρια κατεδάφιση του «Νίκος Γκούμας» (αλλά και του «Γιώργος Μόσχος») τσάκισε τις ψυχές μας, σακάτεψε τα σωθικά μας, αλλά δεν λύγισε την υπερηφάνεια μας, δεν εξαφάνισε την ελπίδα.

Η ΑΕΚ Β.C. θα συμμετάσχει στο ειρηνικό πανενωσίτικο, παλλαϊκό συλλαλητήριο της ORIGINAL 21 και θα σταθεί αλληλέγγυα, κοντά σε όσους περπατήσουν στα άγια χώματα της Νέας Φιλαδέλφειας, εκεί όπου οι πρόσφυγες αδελφοί μας και ιδρυτές του συλλόγου έβαλαν τα θεμέλια για το γήπεδο, όπου μεγαλούργησε η ομάδα μας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, να διατρανώσουμε συντεταγμένα το δίκαιο αίτημά μας για επιστροφή στη γη, όπου για σχεδόν έναν αιώνα συνιστά το εφαλτήριο των σπουδαίων αγώνων, τον τόπο λατρείας των ιδεών μας, το «εικονοστάσι» των αξιών της πίστης μας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα δίνουμε τη «μάχη» και στους αγώνες, που έρχονται στο μέλλον, πάντα με τρόπο νηφάλιο, με διάθεση ειρηνική, όπως αρμόζει στους απανταχού «Ενωσίτες», για οποτεδήποτε ξανά κάποιοι στήνουν εμπόδια στα δίκαια αιτήματά μας και αμφισβητούν τις πανανθρώπινες παρακαταθήκες μας.

Ο λαός της ΑΕΚ εξακολουθεί ν’ αποτελεί την κινητήριο δύναμη μιας «αυτοκρατορίας», που άντεξε στο πέρασμα των ετών, που δοκιμάστηκε στις θύελλες, που μεταλαμπάδευσε τα ιδανικά των δημιουργών της στις επόμενες γενεές.

Θα είμαστε εκεί… Την Κυριακή στις 12 Μαρτίου… Στις 16:00… Κοντά σε όλους όσοι θα φωνάξουν υπέρ της νομιμότητας. Για «Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφειά...»

Ε-Ν-Ω-Σ-Ι-Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου