.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ | Καταδικάζει τη βια στη Ν. Φιλαδέλφεια το δημοτικό συμβούλιο Μεταμόρφωσης


Η αναδημοσίευση που ακολουθεί είναι από το ekfrasi.net:
 

Εγκρίθηκε σχετικό ψήφισμα στη συνεδρίαση της 08.03


 ...
Με ομόφωνο τρόπο καταδίκασε το δημοτικό συμβούλιο της Μεταμόρφωσης τις πράξεις βιας και παρεμπόδισης της λειτουργίας του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας, που συντελούνται το τελευταίο διάστημα στη γειτονική πόλη. 


Το ψήφισμα που εγκρίθηκε είναι το εξής: 

  "Τις τελευταίες ημέρες ο Δήμος Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας βρίσκεται υπό την πολιορκία ομάδας ατόμων, φερόμενων οπαδών, οι οποίοι ανενόχλητοι βανδαλίζουν δημόσια κτίρια, απειλούν πολίτες, ενώ έφτασαν στο σημείο να χτυπήσουν τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργο Πάνο.


Το δημοτικό συμβούλιο Μεταμόρφωσης καταδικάζει τις βίαιες πράξεις που καταλύουν κάθε έννοια δημοκρατίας. Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στη Δημοτική Αρχή της Ν. Φιλαδέλφειας- Ν. Χαλκηδόνας, απέναντι στο κλίμα τρομοκρατίας που επικρατεί στην πόλη. Καταγγέλουμε την προσπάθεια εκφοβισμού και εκβιασμού αιρετών και πολιτών.

Καλούμε τη δικαιοσύνη και την πολιτεία να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα που δεν θα επιτρέψουν στο μέλλον την επανάληψη παρόμοιων αποτρόπαιων περιστατικών. Η κατάλυση της δημοκρατίας, η παρεμπόδιση της λειτουργίας της αυτοδιοίκησης δε μπορεί να είναι μέσο επιβολής της άποψης κάποιων."

Το συγκεκριμένο ψήφισμα συγκέντρωσε τις θετικές ψήφους από διοίκηση και αντιπολίτευση  (με δυο παρών)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου