.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Η ΛΑΕ Β. Αθήνας καταδικάζει τη τρομοκρατία στη πόλη κι εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση της στο δήμο, τις συλλογικότητες και τους κατοίκους



 ΨΗΦΙΣΜΑ ΝΕ ΛΑΕ ΒΟΡΕΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ

Ως Νομαρχιακή Επιτροπή ΛΑΕ Βόρειας Αθήνας καταδικάζουμε την προσπάθεια επιβολής κλίματος τρομοκρατίας, εκφοβισμού και φίμωσης που ασκείται, με την ανοχή της κυβέρνησης, στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας από μια ομάδα ατόμων που σφετερίζονται το όνομα της ΑΕΚ.

Οι τραμπούκικου τύπου πρακτικές αυτές  έχουν σαφή πολιτική στόχευση, την άσκηση τρομοκρατίας  και απομόνωσης τόσο της Δημοτικής Αρχής όσο και οποιουδήποτε κατοίκου και συλλογικότητας προσπαθεί να υπερασπιστεί το συμφέρον της πόλης του, το δάσος και την ποιότητα της ζωής του. Θεωρούμε την δημοκρατία και την ελεύθερη έκφραση ιδεών και απόψεων ως τα ύψιστα αγαθά τα οποία οφείλουμε να υπερασπιστούμε με κάθε κόστος.

 
Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΛΑΕ Βόρειας εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στην δημοτική αρχή, τις συλλογικότητες και τους κατοίκους της πόλης  απέναντι στις απαράδεκτες επιθέσεις και την δημιουργία κλίματος φόβου, που δεν μπορούν να έχουν καμία σχέση με τον γνήσια φίλαθλο κόσμο της ΑΕΚ και την ιστορική παράδοση της ομάδας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου