.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Δηλώσεις του υποψηφίου δημάρχου με το συνδυασμό "νέο"-ANEΞΑΡΤΗΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ, Γιώργου Αράπογλου, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του ΑΝΤ1 (15/04/14). (βίντεο)

Δηλώσεις έκανε ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Αράπογλου στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, σχετικά με τις θέσεις του συνδυασμού του για το γήπεδο της ΑΕΚ. Από όσα δήλωσε επιβεβαιώνεται πως συμπίπτουν απόλυτα με εκείνες της ΑΕΚ και των περισσότερων συνδυασμών που διεκδικούν την ψήφο μας. 
 




3 σχόλια:

  1. ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ,ΛΑΘΟΣ ΑΛΣΟΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ.ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ψηφοθηρικές θέσεις άσχετου έως επικίνδυνου για την Τοπική Αυτοδιοίκηση ανθρώπου. Εντελώς απαράδεκτα αυτά που λέει, ακόμα κι αν είναι υπερ της κατασκευής του γηπέδου. Οι διεκδικήσεις αυτού του υποψηφίου Δημάρχου για το Δήμο φαίνεται ότι περιορίζονται στο "λιβάνισμα του Κουροπαλάτη". Η αντίληψή του για τη Δημοτική Αρχή, σύμφωνα με όσα ακούσαμε, περιορίζεται στο επιπεδο των εμπορικών συμφωνιών. Αυτό είναι το "νέο" που φέρνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φιλαδέλφεια - Χαλκηδόνα17 Απριλίου 2014 στις 5:49 μ.μ.

    Είναι πολύ θετικό το ότι ξεκαθαρίζει τις προθέσεις του ο μαθητής του Τομπούλογλου. Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Χάρης. Και μη χειρότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή