.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Η θέση των… «19» του ΣτΕ

Τι είπαν οι δύο "επικεφαλής" της κίνησης των 19... δημοτών με την προσφυγή στο ΣτΕ

Διαβάστε τι είπαν στην "ΩΡΑ" οι δύο δικηγόροι που... ηγούνται της προσφυγής στο ΣτΕ των 19 κατοίκων, που δηλώνουν "δημότες" Φιλαδέλφειας:

Η «ΩΡΑ» έψαξε την υπόθεση της προσφυγής στο ΣτΕ και μέσα από δημοσιογραφική έρευνα αναζήτησε τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από αυτή την κίνηση. Μέσα από αυτή την διαδικασία λοιπόν, ήμασταν σε θέση να γνωρίζουμε τα πρώτα ονόματα των ανθρώπων που υπογράφουν την προσφυγή και επικοινωνήσαμε μαζί τους, για να μας επιβεβαιώσουν αρχικά την πληροφορία που είχαμε και στη συνέχεια να μας εκφράσουν τη δική τους άποψη γύρω από αυτό το θέμα.

Τα δύο πρόσωπα που υπογράφουν λοιπόν την προσφυγή των 19 κατοίκων Νέα Φιλαδέλφειας (;) είναι δικηγόροι, με τον πρώτο να έχει γραφείο στη Νέα Ιωνία και τον δεύτερο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Στην επαφή που είχαμε με τον πρώτο νομικό, που έχει φέρεται να έχει υπογράψει την προσφυγή, δεν μας διέψευσε την πληροφορία που είχαμε, λέγοντάς μας πως δεν θέλει να πει κάτι επί τούτου.
Σε ότι αφορά τώρα στον δεύτερο δικηγόρο, που φέρεται να «τρέχει» την όλη υπόθεση από νομικής πλευράς και παράλληλα να είναι και ανάμεσα στους «19», μας απάντησε τα παρακάτω: «Δεν έχω εντολή να σας απαντήσω πάνω σε αυτό το ζήτημα από τους εντολοδόχους μου. Εγώ είμαι δικηγόρος αλλά παράλληλα και κάτοικος Νέας Φιλαδέλφειας, οπότε έχω το δικαίωμα και να χειρίζομαι το ζήτημα από νομικής άποψης αλλά και να μετέχω στην όλη κίνηση! Επίσης, να σας πληροφορήσω πως έχουμε καταθέσει αίτημα στον εισαγγελέα, ώστε να προστατευτούν τα ονόματα όσων συμμετέχουν σε αυτή την κίνηση και όποιος τα δημοσιοποιήσει θα έχει να αντιμετωπίσει τις κυρώσεις»! Η «ΩΡΑ» θα συνεχίσει την έρευνα γύρω από την υπόθεση και σύντομα θα είναι σε θέση να αποκαλύψει και περισσότερες λεπτομέρειες.

πηγή: aekarena.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου