.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Αν με έλεγαν Θωμά, το επίθετό μου θα το είχα επιλέξει μόνος μου, ΑΠΙΣΤΟΣ!

γράφει ο Μπάμπης Καρανούτσος

Φίλοι ΑΕΚτζήδες, σας αποκαλώ έτσι γιατί όντως είστε φίλοι μου, όλοι. Στα 62 χρόνια που παρακολουθώ την ΑΕΚ, αν εξαιρέσουμε την πλειοψηφία των διοικούντων, τους υπόλοιπους σας θεωρώ φίλους.

Η έλλειψη παρουσίας μου στα τεκταινόμενα της ΑΕΚ, οφείλεται σε ένα ατυχές περιστατικό λόγω σπασίματος του ποδιού μου. Κατά τη διάρκεια αυτής της υποχρεωτικής ανάπαυσης, άκουσα, διάβασα και σκέφτηκα πολύ. Θέλω να σας πω μερικά λόγια για τις αμφιβολίες μου που έχω για όσα συμβαίνουν στην ΑΕΚ.


Θα αναφερθώ πρώτα στο κύριο θέμα που «καίει» του ΑΕΚτζήδες. Το γηπεδικό. Από τον καιρό που μας ανακοίνωσαν ότι το γήπεδο θα άρχιζε σε 100 μέρες, σε πρόχειρο υπολογισμό που έκανα, οι 10 μήνες αντιστοιχούν σε 300 μέρες. Παραγράφω όλα τα προηγούμενα και στέκομαι μόνο σε αυτό. Η δικαιολογία που δεν άρχισαν τα έργα είναι ότι οι ημέρες ήταν χρόνια. Κάνατε λοιπόν λάθος υπολογισμό.

Όσο καθυστερούν και δεν αρχίζουν τα έργα, τα προβλήματα μεγαλώνουν. Και εκεί που είχαμε την παραχώρηση, το Δήμαρχο και τη Δούρου, τώρα θα έχουμε και τους γνωστούς-άγνωστους με τις προσφυγές. Με βάση την εκτίμηση τη δική μου, αυτά τα προβλήματα, οι άνθρωποι οι οποίοι χειρίζονται το έργο, δεν νομίζω να τα ξεπεράσουν, γι’ αυτό ή να αλλάξουν κάποια άτομα στο τιμ που διαχειρίζεται το γηπεδικό ή εν πάση περιπτώσει να βρουν έναν τρόπο να τα ξεπεράσουν.

Λόγω της επωνυμίας μου στο χώρο της ΑΕΚ, με σταματούν άνθρωποι στο δρόμο και με ρωτούν τι γίνεται με το γήπεδο. Ειλικρινά σας μιλάω κύριοι, ότι δεν ξέρω τι να τους απαντήσω. Προς το παρόν τους λέω, αυτά ακριβώς που δημοσιεύετε στα ΜΜΕ. Σε λίγο καιρό όμως θα αρχίσω να λέω άλλα… Αυτά που έλεγα για κάτι άλλους. Π.χ. Βιντιάδης, Κοζώνης, Ξενιάδης, Βούρος. Γιατί αυτοί που μας υποσχέθηκαν το γήπεδο είναι πάρα πολλοί… Και είναι και πάρα πολλά τα χρόνια από τον καιρό που γκρεμίστηκε. Παρακαλώ 12. Αν δεν θυμάστε, εγώ το θυμάμαι!

Και πάμε στην Ερασιτεχνική. Μέσα σε 1,5 χρόνο από την εκλογή του κ. Κοτσάτου και των συνεργατών του, εκτός από το γεγονός ότι δεν έχει γίνει τίποτα ωφέλιμο, αλλά καταστρεπτικά ήταν όλα, κάθε λίγο και λιγάκι, αλλάζουμε πρόεδρο και παραιτούνται τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου. Αυτή τη στιγμή δεν ξέρει κανένας πόσα είναι τα άτομα που απαρτίζουν το Διοικητικό Συμβούλιο και ποιος είναι πρόεδρος. Γι’ αυτό το καταστατικό λέει ότι έπρεπε να είχατε προκηρύξει Γενική Συνέλευση, αλλά όχι όμως η Συνέλευση να γίνει με 18 και η δεύτερη με 48 άτομα. Για να τεθούν επί τάπητος τα θέματα που απασχολούν τα Ερασιτεχνικά τμήματα και γενικά όλο το οικοδόμημα του σωματείου. Διότι αν δεν υπήρχε η Μάνα και ο Πατέρας του καθενός μας δεν θα υπήρχαμε εμείς. Και αν δεν υπήρχε Ερασιτεχνική, δεν θα υπήρχε ΠΑΕ και ΚΑΕ. Ας μην το ξεχνάμε αυτό!

Βλέποντας την ΑΕΚ, στους ποδοσφαιρικούς αγώνες, λόγω της σχετικής πείρας που έχω, διαπίστωσα, ότι οι πιτσιρικάδες όσο θα περνούν οι αγώνες, θα τους κυριεύει το άγχος και το στρες και φτάνοντας στα πλέι οφ θα αυξάνετε και νομίζω ότι δεν θα αντέξουν. Γι’ αυτό στις μεταγραφές του Δεκεμβρίου – Ιανουαρίου, πρέπει η ομάδα να ενισχυθεί με παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά διότι σε αυτή την κατηγορία η ΑΕΚ πρέπει να είναι με μεγάλη διαφορά η καλύτερη ομάδα, το οποίο δεν το βλέπουμε.
Θέλω πάρα πολλά να πω, αλλά επειδή στα sites μπαίνουν διάφοροι και σχολιάζουν, θα τα πούμε στη Γενική Συνέλευση. Που θα είναι οικογενειακό το περιβάλλον. Όποτε αυτή γίνει…

Καλές γιορτές, καλά Χριστούγεννα και καλή χρονιά σε όλους, αλλά και στην αγαπημένη μας ΑΕΚ να βρει τον δρόμο της.

πηγή: aek24hours.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου