.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

ΠΟΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ? - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ!!!

Μπορεί οι αθλητικές εφημερίδες να βλέπουν την κόντρα Μαρινάκη ως παιγνίδι Ολυμπιακού - ΑΕΚ για το ποιός θα έχει το πάνω χέρι στο ποδόσφαιρο οι οικονομικές εφημερίδες δίνουν άλλη διάσταση, όχι ποδοσφαιρική , αλλά οικονομική,  βλέποντας στο βάθος Δραπετσώνα.



Να τι γράφει μια εξ αυτής η Σοφοκλέους: "Διαστάσεις «μονομαχίας» μέχρι εσχάτων λαμβάνει η κόντρα ανάμεσα στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Δημήτρη Μελισσανίδη, με αφορμή το ποδόσφαιρο. Ο «Τίγρης» απάντησε με σκληρούς χαρακτηρισμούς και «βαριές» εκφράσεις στον πρόεδρο του Ολυμπιακού κλιμακώνοντας ακόμα περισσότερο την κατάσταση. Οι δύο επιχειρηματικοί κολοσσοί κονταροχτυπιούνται με πεζοδρομιακές εκφράσεις, έχοντας ως πεδίο αντιπαράθεσης το ποδόσφαιρο.

Πλέον οι δύο επιχειρηματίες δεν διστάζουν να χρησιμοποιούν και χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, για να πλήξουν το κύρος και το προφίλ του αντιπάλου τους. Προ ημερών ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε κάνει λόγο για λαθρεμπορία εκ μέρους του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος σήμερα απάντησε στον ίδιο τόνο, κάνοντας λόγο για υπόθεση με πλοίο που μετέφερε δύο τόνος ηρωίνη και στην οποία εμπλέκεται στενός συνεργάτης του προέδρου του Ολυμπιακού.


Ο «Τίγρης» ήταν ξεκάθαρος σχετικά με την κόντρα του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. «Θέλουν πόλεμο και θα τον έχουν». Σύμμαχοι του ηγέτη της ΑΕΚ, τουλάχιστον σε ποδοσφαιρικό επίπεδο εμφανίζονται αυτή τη στιγμή οι πρόεδροι του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, Αλαφούζος και Σαββίδης, στους οποίους άλλωστε έκανε ιδιαίτερη αναφορά κατά τη σημερινή συνέντευξη Τύπου. Τόσο ο κ.Αλαφούζος όσο και ο κ.Σαββίδης έχουν ανοίξει με τη σειρά τους μέτωπο με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ωστόσο η διαμάχη του τελευταίου με τον Δημήτρη Μελισσανίδη έχει φτάσει πλέον σε άλλο… επίπεδο.

Ανησυχητικό επίπεδο καθώς οι επιπτώσεις της εν λόγω «σφαγής» έχει άμεσες επιρροές τόσο στον επιχειρηματικό όσο και στον πολιτικό κόσμο. Σε ότι αφορά σε πολιτικό επίπεδο, αμφότεροι οι επιχειρηματίες είναι στενοί φίλοι του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ενώ παράλληλα Μελισσανίδης και Μαρινάκης έχουν στα χέρια τους ΜΜΕ, μέσω των οποίων είναι σε θέση να επηρεάσουν τον πολιτικό κόσμο.


Να σημειωθεί ότι τόσο ο Δημήτρης Μελισσανίδης όσο και ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχουν ιδιαίτερα μεγάλες ναυτιλιακές εταιρίες εισηγμένες στον Nasdaq, οι οποίες αποτελούν και τις ναυαρχίδες των δραστηριοτήτων τους.

Στην επιχειρηματική σκηνή οι δυο άνδρες συγκρούονται και στη Δραπετσώνα καθώς τα media του Βαγγέλη Μαρινάκη επιτίθενται στον Δημήτρη Μελισσανίδη για το project της διύλισης αποβλήτων από καύσιμα σε slots στη Δραπετώνα.

Η συγκεκριμένη περιοχή είχε χαρακτηριστεί μη βιομηχανική επί Γιώργου Σουφλιά με στόχο να δημιουργηθεί πίστα Formula 1. Τον χαρακτηρισμό επανέφερε ο νυν υπουργός Περιβάλλοντος Γ. Μανιάτη."

πηγή: sportstriunfo.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου