.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Τρίκλιζαν οι διοικούντες μπροστά σε 20 Ενωσίτες


alexiou-aslanidis (600 x 350)

Λαϊκά δικαστήρια είχαμε στο κλειστό της Γλυφάδας μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον Φοίνικα Σύρου. Είκοσι Ενωσίτες πλησίασαν όσους από τη διοίκηση της Ερασιτεχνικής (Αλεξίου, Κατσαδήμα, Ανατολιωτάκη, Ασλανίδη (πρόεδρος ΠΑΕ)) και τους τα έψαλλαν για τα καλά.


Οι φίλοι του Δικεφάλου ζητούσαν εξηγήσεις για το χάλι στο οποίο βρίσκεται η ομάδα, αλλά και τις υποσχέσεις του καλοκαιριού που ήταν λόγια του αέρα και δεν έγιναν ποτέ πράξεις. Οι τίτλοι πήγαν περίπατο, ο υποβιβασμός φαντάζει προ των πυλών (αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά) και οι παίκτες είναι έτοιμοι να αποχωρήσουν από το ανδρικό τμήμα βόλεϊ.

Ο Ανδρέας Ανατολιωτάκης βλέποντας ότι έρχεται… μπόρα αποχώρησε δέκα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα, ενώ οι Αλεξίου – Κατσαδήμας που έμειναν μέχρι το τέλος τρίκλιζαν μπροστά στους 20 Ενωσίτες, οι οποίοι αναζητούσαν τον Μάνο Μακρή.

«Εμείς θα παραιτηθούμε, δεν υπάρχει θέμα…», είπαν Αλεξίου και Κατσαδήμας και δεν απάντησαν ποτέ στις ερωτήσεις του κόσμου, ενώ ο πρώτος συμπλήρωσε «δεν θα αναλάβουμε εμείς τα χρέη του ΤΑΠ». Θυμίζουμε πως τα χρέη ξεπερνούν τις 300.000 ευρώ και η ομάδα βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού. Σωτήρες δεν υπάρχουν…

πηγή: aek24hours.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου