.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ-ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΝΤΕΡΜΠΥ

Ο Μελισσανίδης έκανε μήνυση στον Μαρινάκη. Ώχ! Θα τον καθίσει στο σκαμνί τον πρόεδρο του Ολυμπιακού. Όχι, ρε!


Ο Μαρινάκης έκανε κι αυτός μήνυση στον Μελισσανίδη. Ωχ! Θα τον καθίσει στο σκαμνί τον αρχηγό της ΑΕΚ. Όχι, ρε!

Κι εμείς οι απ' έξω και ο ντουνιάς όλος έχουμε να δούμε και να θαυμάσουμε. Το show! Ας προετοιμαζόμαστε για όλα τα πιθανά και απίθανα που θα προκύψουν στις δύο δικαστικές μάχες. Το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό ντέρμπυ της Ιστορίας. Τα δύο πιο άγρια θηρία της ζούγκλας, της ποδοσφαιρικής ζούγκλας, του ποδοσφαιρικού απροστάτευτου από νόμους, θεσμούς και κώδικες ποδοσφαιρικού βιότοπου, στην κορυφαία τους σύγκρουση.

Είσαι μαλάκας, αποδυτηριάκια. Δουλεύεις τον κόσμο. Ούτε κόκκαλα θα σπάσουν, ούτε αίματα θα χυθούν στην δικαστική αναμέτρηση σε Μελισσανίδη και Μαρινάκη, αφού
οι μηνύσεις τους δεν πρόκειται να παίξουν σε κανένα δικαστήριο. Άσε, πρώτα, κύριε μαλάκα αποδυτηριάκια, να φθάσει η δουλειά στα γήπεδα, δηλαδή στις αίθουσες της Ευελπίδων και μετά συνεχίζεις το παραμύθιασμα.

Λες; Να βάρεσαν τις μπαλωθιές στον αέρα οι Μελισσανίδης, Μαρινάκης, να αλληλοπλακώθηκαν, να αλληλοαπειλήθηκαν σαν πολιτισμένοι άνθρωποι και, τελικά, να
καταλήξει αέρα πατέρα η δουλειά.

Πολιτισμένοι άνθρωποι, είπες; Βέβαια. Έτσι κάνουν οι πολιτισμένοι κύριοι. Δεν στέλνουν φουσκωτούς ο ένας να βαρέσει τον άλλονα. Ο Μαρινάκης τον Μελισσανίδη, ο Μελισσανίδης τον Μαρινάκη. Όχι, αυτό. Θα λύσουν, αν τις λύσουν, τις διαφορές τους πολιτισμένα. Νόμιμα. Στα δικαστήρια. Εκεί θα λάμψει η αλήθεια.

πηγή:  apodytiriakias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου