.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Ολόκληρη η συνέντευξη του Δήμαρχου Άρη Βασιλόπουλου στην ΕΡΤopen


Η αναδημοσίευση που ακολουθεί είναι από το gazzetta.gr 

Βασιλόπουλος: «Επιστροφή της ΑΕΚ αλλά με όρους!»

Στη Νέα Φιλαδέλφεια θέλει την ΑΕΚ, ο δήμαρχος της περιοχής Άρης Βασιλόπουλος, αλλά με δικούς του όρους και όχι αυτούς του σχεδίου της «Δικέφαλος ΑΕ».

Την επιθυμία του να χτιστεί το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά όχι με τους όρους που περιλαμβάνει το σχέδιο της «Δικέφαλος ΑΕ», εξέφρασε ο Άρης Βασιλόπουλος μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό. Ο Δήμαρχος της περιοχής παρουσιάστηκε ανοιχτός για μία συνάντηση με την ΠΑΕ, ενώ τόνισε οτι υπάρχουν και εναλλακτικές επιλογές, όπως η έκταση της Renault.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε Δήμαρχος Ν.Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, Άρης Βασιλόπουλος στο ραδιόφωνο της ελεύθερης ΕΡΤ...

Για το αν έχει συναντηθεί με τον Δημήτρη Μελισσανίδη: «Δεν έχω συναντηθεί ποτέ με τον κ. Μελισσανίδη. Είμαστε ανοικτοί να συναντηθούμε με τους θεσμικούς εκπροσώπους της ΑΕΚ, είτε με την Ερασιτεχνική που είναι και η κύρια του οικοπέδου, είτε την ΠΑΕ ΑΕΚ η οποία είναι άμεσα ενδιαφερόμενη για αυτό το θέμα. Είμαστε θετικοί στην επιστροφή του γηπέδου της ΑΕΚ. Απλώς από την αρχή έχουμε θέσει κάποιους όρους».

Για το θέμα του γηπέδου: «Η θέση της ΑΕΚ είναι εδώ, στο χώρο που της ανήκει… Αυτό πρέπει να γίνει όμως στο οικόπεδο της με σεβασμό στους συντελεστές δόμησης. Η ΑΕΚ θα μπορούσε να περιορίσει το μέγεθος του γηπέδου στα όρια του οικοπέδου της…»

Για την αντιπαράθεση με την ΠΑΕ ΑΕΚ: «Η εικόνα που βγαίνει στα media είναι πολλές φορές διαστρεβλωμένη. Κάποιοι θέλουν να επιβάλουν το συγκεκριμένο σχέδιο το οποίο υφαρπάζει έξι στρέμματα και κατά την εκτίμηση μας συνδέεται και με διάφορα άλλα πράγματα που θέλουν να γίνουν στην περιοχή. Υπάρχει μια ολόκληρη έκταση γύρω από το γήπεδο την οποία θέλουν να εκμεταλλευτούν εμπορικά…»

Για τον φάκελο του γηπέδου: «Οι δυο μελετητές οι οποίοι προσκόμισαν για λογαριασμό της «Δικέφαλος ΑΕ» τη μελέτη, δεν έχουν καταθέσει τα απαιτούμενα έγγραφα της υψομετρικής μελέτης. Τους επιστρέψαμε το φάκελο πίσω για αυτό το λόγο πριν από ένα μήνα και δεν έχουν καταθέσει από τότε αυτά που τους ζητήσαμε, τα απαιτούμενα δηλαδή στοιχεία που είχε ζητήσει η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου για να προχωρήσει… Υπάρχουν διαρροές στον τύπο ότι ο κακός Δήμος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας αρνείται οποιαδήποτε επαφή. Αυτό δεν είναι αλήθεια. Εδώ είμαστε και περιμένουμε…»

Για τις εναλλακτικές επιλογές που μπορούν να υπάρξουν: «Να συζητήσουμε τις εναλλακτικές που θα μπορούσαν να υπάρξουν αν δεν μπορέσει η ΑΕΚ εντός του οικοπέδου της να φτιάξει ένα πραγματικά μεγάλο γήπεδο όπως η ίδια θέλει. Είχαν προταθεί και παλιότερα κάποιες εκτάσεις όπως είναι εκείνη στην πρώην Renault όπου στεγάζονται σήμερα κάποια σχολεία…»

Για τις συγκρίσεις που γίνονται με την βοήθεια που υπήρξε από τον Δήμο Πειραιά για το «Γεώργιος Καραϊσκάκης»: «Θέλουμε δηλαδή ισονομία απέναντι στην παρανομία; Οι οπαδοί της ΑΕΚ έχουν άλλη λογική, δε νομίζω να σκέφτονται έτσι… Νομίζω πως με αυτά τα δεδομένα δεν θα μπορούσα ποτέ να εκλεγώ Δήμαρχος στον Πειραιά».

Ακολουθεί ολόκληρη η ραδιοφωνική συνέντευξη στην ΕΡΤopen

      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου