.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Τοπ επιστήμονες, σπέσιαλ επιτροπές και δόκτορες της Φυσικής...

Αναδημοσίευση από το aek365.com

Τοπ επιστήμονες έδωσαν το «ΟΚ» από την Περιφέρεια

Οι μελέτες που αφορούν το υψόμετρο και την υπογειοποίηση της Πατριάρχου Κωνσταντίνου, πέρασαν από κόσκινο από σπέσιαλ επιτροπής της Περιφέρειας


Η εμμονή του Δήμου και του Άρη Βασιλόπουλου στο να καθυστερεί την ΑΕΚ με διάφορα τερτίπια δεν βασίζεται σε καμία λογική. Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός πως επί της ουσίας οι μελέτες που αφορούν το υψόμετρο και την υπογειοποίηση της Πατριάρχου Κωνσταντίνου, πέρασαν από κόσκινο από σπέσιαλ επιτροπής της Περιφέρειας.

Δε θα είναι καθόλου υπερβολή αν πουμε ότι τοπ επιστήμονες εξέτασαν εξονυχιστικά τις μελέτες πριν τις αποστείλουν οι ίδιοι στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας, αφού φυσικά έδωσαν και την έγκρισή τους. Η επιτροπή της Περιφέρειας η οποία τελεί από 1η Σεπτεμβρίου υπό τη Ρένα Δούρου, αποτελούνταν σύμφωνα με πληροφορίες από πολιτικούς μηχανικούς, αγρονόμους, περιβαλλοντολόγους, τοπογράφους μηχανικούς, μέχρι και σε δόκτορες της Φυσικής. Όλα τα παραπάνω επιβεβαιώνουν ακράδαντα πως ο Δήμος δεν έχει τον παραμικρό λόγο ούτε να καθυστερεί, ούτε να εκφράζει αντιρρήσεις για το νόμιμο και πρακτικό του έργου, μιας και κορυφαίοι επιστήμονες έχουν ήδη γνωμοδοτήσει!

Πηγή: ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου