.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Ο Δήμος διαψεύδει με ντοκουμέντα τους ισχυρισμούς της πλευράς Μελισσανίδη...


Δόθηκαν στη δημοσιότητα έγγραφα, που διαψεύδουν τους ισχυρισμούς της πλευράς Μελισσανίδη για την «Αγιά Σοφιά» που θέλουν να χτίσουν, καταπατώντας δημοτική έκταση του άλσους.

Για ακόμη μια φορά φαίνεται πως όχι μόνο αποδεδειγμένα δεν έχουν τα λεφτά, όχι μόνο είναι δική τους η ευθύνη για τις καθυστερήσεις, αλλά προσπαθούν να μεταθέσουν την ευθύνη για τα αδιέξοδα τους στην πλευρά των κατοίκων και του Δήμου! Η ιστορία Γρανίτσα, επαναλαμβάνεται σα φάρσα...

Ενώ δεν έχουν καταθέσει πλήρη φάκελο, όπως ακριβώς συμβαίνει και στην ΔΟΚΚ για την έκδοση της άδειας, ζητούν συνάντηση με το Δήμο ο οποίος δήθεν την αρνείται, για να δικαιολογηθούν στους οπαδούς που κοροϊδεύουν. Ακόμη πουλάνε διαρκείας πράγμα που δεν έχει προηγούμενο, κι ακόμη δεν έχουν καταφέρει να πιάσουν πενταψήφιο νούμερο για να κάνουν ανακοίνωση!

Γιατί δεν καταθέτουν τα δικαιολογητικά που τους ζήτησε ο Δήμος, αλλά αντίθετα ζητάνε συνάντηση; Τι νόημα έχει μια συνάντηση, με κάποιους που δεν έχουν ούτε τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την ικανοποίηση του αιτήματος τους; Στο μόνο που μπορεί να χρησιμεύσει είναι στην πλευρά Μελισσανίδη. Βγαίνοντας από τις κλειστές πόρτες, θα μπορούν να πουν ότι θέλουν, για να δικαιολογήσουν την αδυναμία τους να πραγματοποιήσουν αυτά που έχουν υποσχεθεί στους οπαδούς.

Κι όλα αυτά χωρίς να λαμβάνουμε υπόψη ότι ως σήμερα, η Ερασιτεχνική ΑΕΚ, δεν έχει παραχωρήσει στην επιχείρηση συμφερόντων Μελισσανίδη «Δικέφαλος 1924 ΑΕ», κανένα δικαίωμα εκμετάλλευσης του χώρου. 

Χωρίς να λαμβάνουμε υπόψη ότι σύμφωνα με τις τελευταίες δηλώσεις του Δήμαρχου Άρη Βασιλόπουλου στη συνέντευξη του στην ΕΡΤopen, και ο Δήμος πρέπει να προσφύγει στο ΣτΕ για να αμφισβητήσει τη συνταγματικότητα των διατάξεων του. Και άρα δεν υπάρχει αντικείμενο συζήτησης γιατί ακόμη κι αν ήταν πλήρης ο φάκελος, αυτό δε θα είχε καμία πρακτική αξία για τις αναπόφευκτες εξελίξεις. Οι οποίες καθορίστηκαν από την επιδίωξη της πλευράς της… ΑΕΚ να κατασκευάσει ένα γήπεδο, κατά καθολική παρέκκλιση της ισχύουσας νομιμότητας. Και σύμφωνα με τις δηλώσεις Μελισσανίδη να μην αρκείται σε αυτό, αλλά θα να θέλει να κάνει το άλσος Μόντε Κάρλο! Γεγονός που αποτυπώθηκε στο νέο Ρυθμιστικό…

Ακολουθούν τα έγγραφα:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου