.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Βοηθήστε τα παιδάκια του Συντάγματος

Ξεκίνησε μια νέα ψηφοφορία στα ‘Ψηφίσματα Πολιτών’ του Avaaz που ίσως σας ενδιαφέρει:



Βοηθήστε τα παιδάκια του Συντάγματος



Sign the petition
Ο τριάχρονος Αλί ξύπνησε και σήμερα το πρωί στα κρύα μάρμαρα της πλατείας Συντάγματος. Κοιμάται εδώ απ΄την περασμένη Τετάρτη με τη μητέρα του κι εκατοντάδες άλλους πρόσφυγες πολέμου της Συρίας – εξουθενωμένοι, άστεγοι και παγιδευμένοι στη γραφειοκρατία της ΕΕ. Αν όμως ενώσουμε τις φωνές μας τώρα, μπορούμε να βοηθήσουμε να βρεθεί κατάλυμα για τον Αλί, πριν πέσει κι άλλο η θερμοκρασία.

Η νεοεκλεγείσα Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου έχει προασπισθεί επανειλημμένα τα δικαιώματα των προσφύγων και τώρα έχει τη δύναμη να προστατεύσει αυτές τις οικογένειες απ΄το κρύο και να βοηθήσει να βρεθεί μια λύση στο πρόβλημά τους. Την Κυριακή μάλιστα, επισκέφτηκε τους πρόσφυγες και φάνηκε πρόθυμη να βοηθήσει, αλλά δεν ενέργησε αναλόγως. Αν της δώσουμε μια ισχυρή, λαϊκή εντολή για δράση, θα μπορέσει να ξεπεράσει τα γραφειοκρατικά εμπόδια και να βοηθήσει τον Αλί και τους φίλους του.

Πριν μερικές βδομάδες, η Δούρου εξαπλασίασε τις δαπάνες για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης στην περιφέρεια. Μπορεί λοιπόν να βοηθήσει αυτές τις οικογένειες – ας της δείξουμε πόσο δημοφιλής θα είναι μια τέτοια της κίνηση. Υπόγραψε τώρα και μοιράσου το με τους πάντες πριν περάσουν κι άλλη μια νύχτα στους δρόμους:

http://www.avaaz.org/el/petition/tin_perifereiarhi_Attikis_Rena_Doyroy_Syntagma_kataylismos_prosfygon_Ypografoyme_edo_gia_amesi_lysi_tora/?bACizhb&v=49273


Με ελπίδα,

Σπύρος, Meredith, Pascal, Alex, Andrea κι ολόκληρη η ομάδα του Avaaz

ΥΓ: Αυτή η ψηφοφορία ξεκίνησε στη σελίδα του Avaaz ‘Ψηφίσματα Πολιτών’. Μπορείς να ξεκινήσεις τη δική σου ψηφοφορία εύκολα και γρήγορα κάνοντας κλικ εδώ: http://avaaz.org/el/petition/start_a_petition/?30311

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου