.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Η απάντηση της ΑΕΚ στον Βασιλόπουλο

Έγγραφο που αποδεικνύει πως η ΑΕΚ έχει ζητήσει από τις 11/11 συνάντηση με το Δήμο για το γήπεδο ήρθε στην επιφάνεια διαψεύδοντας τον δήμαρχο Άρη Βασιλόπουλο. Προσεχώς το ραντεβού των δύο πλευρών.

Οι διαρκείς αλλαγές στάσης του Άρη Βασιλόπουλου σχετικά με το θέμα του γηπέδου της έχουν προκαλέσει αγανάκτηση στις τάξεις της ΑΕΚ. Με τις χθεσινές του δηλώσεις, ο δήμαρχος της Νέας Φιλαδέλφειας έδειξε σαφώς να μην αναγνωρίζει το νόμο που διαμορφώνει το μέγεθος του οικοπέδου της ΑΕΚ στα 29,1 στρέμματα και ουσιαστικά να καλεί την «Ένωση» αν δεν μπορεί να χτίσει το γήπεδο όπως το θέλει στο συγκεκριμένο χώρο, να… πάει αλλού. Μάλιστα ουσιαστικά κατηγόρησε την πλευρά της ΑΕΚ πως το τελευταίο διάστημα έχει εξαφανιστεί και δεν έχει στείλει τα απαιτούμενα έγγραφα για την υψομετρική μελέτη του γηπέδου.


Η απάντηση στο τελευταίο έρχεται με ένα έγγραφο που φέρνει στην επιφάνεια η «Ώρα για Σπορ» και το οποίο αποδεικνύει πως η ΑΕΚ μέσω του πρότζεκτ μάνατζερ του γηπέδου, Δημήτρη Ανδριόπουλου, έχει ζητήσει από τις 11 Νοεμβρίου συνάντηση με το Δήμο «… με σκοπό την παρουσίαση εκ μέρους μας της μελέτης και την παροχή σχετικών διευκρινίσεων».

Έκτοτε πέρασαν σχεδόν 20 μέρες και μόλις χθες, μετά τη συνέντευξη του Άρη Βασιλόπουλου, ο Δήμος ενημέρωσε με επιστολή την ΑΕΚ αποδεχόμενος να συναντηθούν και εκκρεμεί το πότε θα γίνει αυτό.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Περιφέρεια Αττικής, σε αντίθεση με τη δημοτική αρχή της Νέας Φιλαδέλφειας, από τις 15 Σεπτεμβρίου έχει δώσει τη συγκατάθεσή της κι έχει εγκρίνει τα σχέδια για το έργο ταπείνωσης και κάλυψης της Πατριάρχου Κωνσταντίνου (υπογειοποίηση) και δεν υπάρχει κανένας λόγος για το Δήμο να αρνείται τη συνάντηση για την έγκριση υψομετρικής μελέτης.

πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου