.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Μήπως ήρθε η ώρα να κλείσει όλη η Δεκελείας από Ενωσίτες;

του Μάριου Ματσάνκου

Τα ψέματα πρέπει να τελειώσουν εδώ και τώρα. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να παίζει με το όνειρό μας. Το γήπεδο. Εκεί όπου γενιές και γενιές ΑΕΚτζήδων μεγάλωσαν και εκεί όπου περιμένουμε όλοι να γίνει η «Αγιά Σοφιά» για να μεγαλώσουν και τα παιδιά μας. Να ζήσουμε και πάλι μαγικές στιγμές.
Μήπως ήρθε η ώρα να κλείσει όλη η Δεκελείας από Ενωσίτες; Μήπως κάθε κατεργάρης πρέπει να καθίσει στον πάγκο του; Μήπως πρέπει όλοι να θυμηθούν ότι ΑΕΚ και Νέα Φιλαδέλφεια είναι δύο έννοιες ταυτόσημες;


Κανείς άσχετος ή βαλτός δεν έχει το δικαίωμα να μας στερήσει το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Το σύνθημα πρέπει να γίνει πράξη. Να το διεκδικήσουμε. Να το φωνάξουμε. Να το ακούσουν όλοι. Να ακουστούμε δυνατά σε όλη την Ελλάδα. Να μάθουν οι Ευρωπαίοι γιατί η ΑΕΚ πρέπει να έχει γήπεδο. Να βαρέσουν οι καμπάνες στην «Αγιά Σοφιά» της Πόλης και τα χείλη του Πατριάρχη να γελάσουν. Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Κάτι πρέπει να γίνει…

Δεν μπορεί ο ΑΕΚτζής να έχει και μία ταμπέλα κάθε φορά. Μόλις βγαίνει από το σπίτι του και κατεβαίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια ξεκινά το παραμύθι. Τραμπούκοι, φασίστες, ο στρατός του Μελισσανίδη και άλλα πολλά. Ο ΑΕΚτζής έχει δικαίωμα να πηγαίνει σε όλα τα γήπεδα της γης που λέει και το γνωστό σύνθημα. Έρχεται ο κάθε αλλόθρησκος (μόνο τυχαία δεν είναι η στήλη που έχουμε φτιάξει στο aek24hours.gr για τους αντιπάλους) και γράφει σε όποιο τοίχο υπάρχει η μαγική λέξη ΑΕΚ. Στο Δημαρχείο πέρασαν αυτό που ήθελαν με το «Μόνο Άλσος» παραφράζοντας το «Μόνο ΑΕΚ» και κανείς δεν πήρε μια μπογιά να το σβήσει. Εκεί δεν υπάρχει ευαισθησία. Πώς να υπάρχει; ΑΕΚτζής το έκανε; Ενωσίτης; Αν το έκανε σίγουρα τα πινέλα θα ανεβοκατέβαιναν.

Το παραμύθι τελειώνει και πιστεύω ότι δεν θα έχει δράκο, αλλά τίγρη. Είναι η ώρα ο Δημήτρης Μελισσανίδης να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Η κόντρα του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη με ενδιαφέρει ελάχιστα. Αυτό που καίει μέσα στην καρδιά μου είναι η ανυπομονησία για το γήπεδο. Κάντε το επιτέλους και όλοι οι Ενωσίτες είναι δίπλα σας.

πηγή:  aek24hours.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου