.

.
Πατήστε στην εικόνα για να δείτε το πρόγραμμα

Κυριακή, 30 Νοεμβρίου 2014

Από το αυτί και στον κοτζαμπάση...Ο Δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος στη συνέντευξη που έδωσε στην ΕΡΤopen, στη Βασιλική Χαϊνά και το Νίκο Αγγελίδη, δυο τουλάχιστον φορές κλήθηκε να τοποθετηθεί αν είναι θετικός σε συνάντηση με την ΑΕΚ. Νομίζω ήταν σαφής στην απάντηση του. Ναι σε συνάντηση με θεσμικούς εκπροσώπους της ΑΕΚ. 

Ο Νίκος Αγγελίδης που πήρε τη συνέντευξη το άκουσε πολύ καλά. Από τα γραφόμενα και την πορεία του, προκύπτει ότι τα έχει τετρακόσια. Παρόλα αυτά όμως έγραψε ένα άρθρο στο οποίο δείχνει να αγνοεί την τοποθέτηση του Άρη Βασιλόπουλου για συνάντηση με θεσμικούς εκπροσώπους της ΑΕΚ, και μιλά για συνάντηση με το Δημήτρη Μελισσανίδη! Ποια θεσμική ιδιότητα έχει στην ΑΕΚ ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας; Καμιά! Γιατί λοιπόν ο καλός δημοσιογράφος μιλάει για συνάντηση Βασιλόπουλου – Μελισσανίδη; Ποια αξιοπιστία έχει ο λόγος του, όταν από όσα είχε πει στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβούλιου της 2-10-13, δεν ίσχυσε τίποτα! Πως λοιπόν θα πείσει το Δήμαρχο σε 5΄ λεπτά! Είναι τόσο ικανός ο ένας και τόσο ανίκανος ο άλλος;Χρόνο να κερδίσει ψάχνει απεγνωσμένα η πλευρά Μελισσανίδη με επικοινωνιακά τεχνάσματα, ελπίζοντας ότι θα αποδώσουν οι πιέσεις στην Περιφέρεια για τα 20.000.000 ευρώ δημόσιου χρήματος. Ότι οι πολιτικές εξελίξεις θα είναι ευνοϊκές, ώστε ο φίλος πρωθυπουργός να παραμείνει στη θέση του, σε βάρος όλης της κοινωνίας. Το κυριότερο να δείξει στους οπαδούς ότι μπορεί να μη μάζεψε λεφτά εκτός από τα έσοδα των διαρκείας, μπορεί να μη βάζει το χέρι στην τσέπη, μπορεί να μην είναι σε θέση να εκδώσει οικοδομική άδεια, αλλά προχωράει το γήπεδο και οι καθυστερήσεις οφείλονται στους κατοίκους και το Δήμο.

Ακολουθεί η αναδημοσίευση του άρθρου από το aek-live.gr
Ο Νίκος Αγγελίδης γράφει για συνάντηση Μελισσανίδη-Βασιλόπουλου


Εκτιμώ ότι η στιγμή για να γίνει συνάντηση της ΠΑΕ ΑΕΚ με την Δημοτική Αρχή έφτασε. Και με το παραπάνω… Άποψη μου είναι ότι πρέπει να γίνει μια συνάντηση του Δημήτρη Μελισσανίδη και του Δήμαρχου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας Άρη Βασιλόπουλου για να δρομολογηθούν οι εξελίξεις για το γήπεδο της ΑΕΚ.

Γράφει ο Νίκος Αγγελίδης

Μια τέτοια συνάντηση θα θέσει το πλαίσιο της συζήτησης από εδώ και μπρος και θα προωθήσει τον σχεδιασμό της ΑΕΚ για την κατασκευή του γηπέδου στο οικόπεδο μας…

Σκοπός της συνέντευξης που έκανα χθες για λογαριασμό της ελεύθερης ΕΡΤ (παλεύουμε ακόμη με πάθος για τις ζωές μας…) ήταν εκτός από την ενημέρωση για την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε και η προσέγγιση των δυο πλευρών… Πιστεύω ότι αυτό επιτεύχθηκε με την δήλωση του Δήμαρχου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας ότι θέλει να συναντηθεί με τους θεσμικούς παράγοντες της ΑΕΚ. Αναφέρθηκε χαρακτηριστικά τόσο στην Ερασιτεχνική όσο και στην ΠΑΕ που έχει άμεσο ενδιαφέρον για το έργο…

Άποψη μου είναι ότι ο Άρης Βασιλόπουλος δεν γνωρίζει την ψυχοσύνθεση του οπαδού της ΑΕΚ και το αδιαπραγμάτευτο δέσιμο με τον συγκεκριμένο χώρο εκεί που μεγαλούργησαν ένας Μαρόπουλος, ένας Νεστορίδης, ένας Παπαϊωάννου, ένας Μαύρος. Ετσι υποπίπτει σε συνεχή και σοβαρά λάθη που επιδεινώνουν την κατάσταση και δεν βγάζουν πουθενά.

Μια συνάντηση θα μπορούσε να θεσπίσει ένα πλαίσιο συνεργασίας και άμεσης επίλυσης των όποιων προβλημάτων. Το να εκτοξεύονται ευθύνες εκατέρωθεν για τα στρέμματα που διεκδικεί η ΑΕΚ αν είναι 2,5 ή 6, ή να ακούγεται πως αν δεν κάνει ο χώρος, θα βρούμε άλλους στη Φιλαδέλφεια… και άλλα πολλά, ενδεχομένως επικίνδυνα, δεν οφελεί πουθενά. Αυτή η κατάσταση αντιπαράθεσης ζημιώνει την ΑΕΚ. Χρονοτριβούμε και επωφελούνται όσοι αντιδρούν στο γήπεδο. Δημιουργείται ένταση και το θέμα παίρνει διαστάσεις οι οποίες ξεφεύγουν από τα στενά όρια… Ο χρόνος για την ΑΕΚ σε αυτή την περίπτωση είναι χρυσάφι…

Νομίζω ότι ο Μελισσανίδης μπορεί μέσα σε 5 λεπτά να δώσει το στίγμα και εννοώ προς αποφυγής παρεξηγήσεων (γιατί υπάρχουν πολλοί περιέργως «υποψιασμένοι» σε αυτή την ιστορία…) με καθαρό και ξάστερο τρόπο.

Αν η λύση σε όλη την ιστορία είναι το ξέσπασμα και το μπινελίκι μέσω του Facebook και σχολίων εδώ και εκεί για τον απαράδεκτο, τον έτσι και αλλιώς Βασιλόπουλο, τότε πάω πάσο… Δεν τον βάζουμε καλύτερα στην κουβέντα μας τον Δήμαρχο, που έτσι κι αλλιώς θα τον χρειαστούμε για να προχωρήσει το σχέδιο;

Εγώ πάντως αυτό προσπάθησα να πετύχω, πέρα από το κομμάτι της ενημέρωσης στην χθεσινή συνέντευξη. Σύγκλιση των δυο πλευρών.

Επιμένω λοιπόν. Μια κλήση για συνάντηση πιστεύω πως θα γίνει αποδεκτή από τον Βασιλόπουλο. Αν αρνηθεί (είπε το αντίθετο χθες…) θα σημαίνει ότι αυτό που λέει, ότι θέλει δηλαδή την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, είναι παραμύθια για λαϊκή κατανάλωση ή μάλλον για ψηφοφόρους.

Νίκος Αγγελίδης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου